måndag 1 maj 2023

Glad måndag och spännande inslag om Allan Mann på nyhetsmorgon


 Det första jag gjorde när jag vaknade idag på eftermiddagen efter min natthelg på jobbet, var att leta upp klippet från morgonens nyhetsmorgon på TV4, där bloggvännen Ditte tillsammans med författaren Thomas Tynander talar om boken om Allan Mann, Dittes pappa och en stor krigshjälte.
Ditte var en fröjd att se ( så tjusig) och lyssna på under intervjun, trots att inslaget inte var textat så hörde jag allt hon sa!  Här finns länken till inslaget, se och njut! Verkligen en glad måndag på många sätt, trots regnet! Glad måndag-temat står Carita för.

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Tack så väldigt mycket för att du delar med dig av Nyhetsmorgon och Ditte, samt författaren. Vi kan inte se Tv 4 hos oss men nu fick jag ändå möjlighet, tack vare ditt initiativ. Härligt!
Tack än en gång!
Glad måndag Susjos!
Kram

znogge sa...

Jag såg det också och det var mycket intressant och spännande. Ditte skötte sig utmärkt måste jag säga och så proffsigt framträdande.

Kram

BP sa...

Instämmer helt i det du skriver. Skrev ungefär likadant. Var mycket impad över hur proffsigt Ditte skötte intervjun. Hon verkade inte vara ett dugg nervös och "inkluderade" alltid Thomas i det hon sa. Verkligen bra jobbat av Ditte:-)

Geddfish ♥ sa...

Jag satt på första parkett kl 11.40 i min TVfåtölj och såg de live, ville det. Så häftigt och spännande och fascinerande inslag.
Jag har dessutom varit i Normandie och sett krigskyrkogårdarna för några år sedan.
Skickligt skriven roman och bra uppläsare. Jag har kommit till hälften nu.
Kram!

Ditte sa...

Tack! Så fint du skriver! Fina bilder. Och väldigt bra att du la ut en länk. Vet ju att de som inte bor i Sverige har svårt att se programmet.
Jag tycker själv det blev bra men visst var jag lite nervös innan. Men sminkavdelningen tog hand om det "yttre" och Thomas, programledaren Maria Forsblom och övrig personal var så stöttande.
Jag är nöjd och kunde nog inte gjort det hela bättre.
Och visst blev det en glad måndag.
Varm kram

Anna i Portugal sa...

Tack för länken! Intressant intervju att lyssna till. Och roligt att se Ditte live så klart :)

LillaSyster sa...

Hon var superproffsig.
Kul att du kunde höra ♡
Jag har börjat att läsa boken =)
Ha en fin tisdag, regnet ser ut att fortsätta.

Susanne sa...

Jag letade upp klippet igår och tittade på det tillsammans med maken. Ett riktigt fint och spännande inlägg. Riktigt kul att se.

Paula sa...

Hon var som gjord för tv vår fina Ditte!