tisdag 16 maj 2023

Hemma igen!

Verkligen skönt att vara hemma igen! Gårdagen i Manchester blev inte så bra för min kompis mage, så hon vilade på hotellrummet medans jag gick ut för att äta brunch och ta en promenad i närområdet....
Tjusiga byggnader, detta var ett hotell.


Spårvagnar minsann i Manchester!
Dessa valv påminde mej om Korfu stad.
Så den fina fontänen igen i lite solljus denna gång.
Jag gick tillbaka till det mysiga caféet som hade Egg Benedict med rökt lax och hollandaisesås, det var så fantastiskt gott! Tror faktiskt att jag inte ätit pocherade ägg förut, så gott!

Hemresan med Norwegian gick bra, strax före midnatt så landade vi på Arlanda, fick skjuts hem av min man som väntade på mej. Dock svårt att somna igår med alla dessa intryck, vilken fantastisk resa det har varit, dock inte så bra för mina öron....men att få vara med när Sverige vann ESC, det smäller högt!
 

9 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

Tjusiga bilder från Manchester! Tråkigt att kompisen blev magdålig och att din hörsel krånglade, men ni hade ju en intensiv vecka och fick uppleva massor!!!
Jag har inte hängt med på om du fått någon ordning eller svar på ditt CI-implantat.
Ha det gott nu och kram!

Äventyret framtiden sa...

Vilket hotell med torn och tinnar, wow!
Gillar också de där gröna glastaken som finns på perrongen till spårvagnarna. Snyggt. Egg Benedict med rökt lax, det måste ju bara vara gott.
Synd om din väninnas mage men sånt händer tyvärr. Den engelska maten är ju lite annorlunda också än vad man oftast är van med.
Snart är det dags för "reparationen" eller hur?
Ja, grattis också att ni fick vara med om när Sverige vann. Härligt!
Roligt att du är hemma igen!
Kram

BP sa...

Välkommen hem! Så synd att din kompis mage strejkade. Måns berättade i en intervju i fredags att även de svenska kommentatorerna hade haft rejäla problem med magen. Ja, vad är det för fel på den engelska maten? Kanske är frukostvarianten inte så uppskattad av svenska magar.

Härliga bilder även från Manchester. Men jag måste säga att jag ändå föredrar Liverpool. Staden har mera "karaktär" tycker jag.

Hoppas du skämmer bort oss med fler bilder från ESC. Bifogar en länk som visar mera av Ben Boulos "äventyr" i Liverpool. Han är ett riktigt ESC och mellofan. Han var till och med i Stockholm när Mellofinalen ägde rum.
https://www.instagram.com/benmboulos/

femfemman sa...

Vilket äventyr! Fast du tycks vara bra på att bege dej ut på sådana.
Bör bli betydligt närmare för dej nästa år. Gissar att du berättar mer efter hand. Jag är nyfiken på hur lång tid ni var på finalarenan, om det blev segerfest i sina natten, vilka bidrag du gillade mest.
God kväll! Kram//Anna-Lena

Ditte sa...

Välkommen hem! Och vilka fantastiska dagar ni haft. Har med glädje följt både Instagram och bloggen. Kanske kommer det mer från resan. Hoppas.
Kan förstå att det var svårt att somna och landa i alla upplevelser, möten och intryck.
Trist att idn väninna var opigg sista dagen i Manchester men inget att påverka. Hoppas hon blev piggare för att flyga med magproblem är inte vad en önskar sig.
Smörgåsen med ägg Benedict såg verkligen god ut. Brukar också beställa den när jag kan. (Gör den ibland även hemma.)
Givetvis var det en höjdpunkt att vara på plats och se Sverige vinna. Absolut! Vilket minne!
Kram

znogge sa...

Så fina bilder från Manchester men oturligt med din kompis mage.
Kan tänka mig att resan var en fantastisk upplevelse och stort att live få se Loreen vinna. Hoppas du kan vila öronen nu ett tag.
Smörgåsen så verkligen god ut.

Kram och välkommen hem!

Anna i Portugal sa...

Förstår att du haft en häftig och minnesvärd resa. Att hitta favoritmat som en kan hinna äta en gång till på en resa är ju toppen ju. Snygga regnskydd på spårvagnshållplatsen.

Paula sa...

Ja tänk, detta äventyr glömmer du nog aldrig, speciellt ståplatser i fyra timmar när Loreen vinner...Jag tycker du borde fått bragdmedalj, säger jag som gäspade och stängde av efter våra representanter gjort sitt.
Ägg Benedicte har jag aldrig ätit, däremot gillar jag pocherade ägg. Men den ser riktigt mumsig ut! Välkommen hem! Kram

Anki sa...

Välkommen hem ... ser ut som en fantastisk resa!
Trist med kompisens mage ... hoppas det är har fixat sig nu.
Kul att få se lite bilder från Manchester ... fina bilder!
Kram