lördag 24 oktober 2015

Att ställa tillbaka klockan i natt på jobbet...

En strålande höstdag som jag har tillbringat inomhus, och återhämtat mig efter de senaste hektiska dagarna. När solen sen var på väg ner,då vaknar jag likt Dracula upp och piggade på mig så pass att jag tog en joggingrunda. Nu är jag redo för att jobba den värsta natten på året (varför lär jag mej aldrig att kolla upp det när jag lägger schema???)...vi måste ju jobba en timme extra i natt.
Jaja, är huvudet dumt får kroppen lida heter det så fint!

6 kommentarer:

Comsi comsa sa...Det är inte rätt att du skall jobba en extratimme enligt mig. :)
Hoppas du får en fin jobbnatt och att något väldigt trevligt händer under extratimmen så du får lite mer än lön för mödan. :D

Kramen ♥

BP sa...

Visst var det en helt underbar dag idag - igen. Igår var det ju också fint och - i mitt fall - riktigt varmt på balkongen. Det gick att sitta där bara med en t-shirt utan jacka. Suveränt med tanke på att det är den 24 oktober. Tror inte att jag gjort det förut så sent på året.

Det var ju inte så himla smart av dig att jobba en extra timme, medan vi andra kan sova 60 minuter extra. Hoppas du får betalt för "övertiden".

Jag trodde att klockan skulle vridas tillbaka nästa söndag. En himla tur att Ama och du hade järnkoll där:-)

Hoppas i alla fall att du får en lugn natt!

Susanne sa...

Hoppas att den extratimmen går i raketfart.
Kram

TantGlad sa...

Tycker det är så onödigt att ändra tiden. Jag blir ju totalt snurrig nu i ett par timmar.
Ha en jättefin söndag nu!
kramiz.

Ama de casa sa...

Lite orättvist är det allt... Dom flesta är glada över att ha fått sovmorgon idag, medan andra har fått slita en timme extra.

Fast jag tycker ändå att den här timmen fram och tillbaka är helt onödig - låt oss ha sommartid (i dubbel bemärkelse) året om! :-)

Decdia sa...

Hoppas du sover gott nu efter den kämpiga natten!