lördag 10 oktober 2015

Walk a mile in my shoes...

Tyckte det var dags att köpa nya jobbskor! Har nog gått en och annan mil i dessa, och de har fått stänk av både det ena och det andra!

...vads sägs om dessa glittriga skor,passar mej bra va?!
En natt gjord, lugnt i telefonen, men kvällspasset var tacksamma att vi kom och tog över efter en hektisk kväll. Som vanligt fullt på BB pga av neddragningar av personal,och stängda rum till följd. Nu snart dags för natt nr 2 av 3.

11 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas att natt tre går bra och att skorna sitter fint!

Kram

Comsi comsa sa...Tänk om skorna kunde berätta.... =)
Hoppas du får en fin jobbnatt, lugnt och fint... =)

Kramen ♥

BP sa...

Ursäkta att jag skratta gott här. Alltså att se trendiga, sportiga och alltid moderiktiga Susjos i sandaler - nej, det har jag väldigt svårt för, en kulturkrock liksom;-)

Men tack å lov att du har hittat nå't glittrigt - om än i fel färg;-)

Trodde det var Landstinget som står för skor och kläder till sin personal. Uppenbarligen inte. Eller så får du kanske lämna in kvittot och får pengarna tillbaka. Det hoppas jag iaf!

Önskar dig en lugn natt till!

Hanna sa...

Vilka snygga skor!

shazi sa...

syns att de har använts mycket o rförhoppningsvis bra

Ama de casa sa...

Jättefina! Släng inte dom gamla för fort bara, även om det är supersköningar till skor är det lätt att få skavsår. Oppanpå foten, liksom. Då är det inte så lätt att gå alla dina mil i dom där skorna kanske... :-)

Kolonilotta sa...

Jag vill inte ens tänka på vad som hamnat på dom där tofflorna. Fast det är ju försent...Nu gör jag det! :)
Och jag hoppas verkligen att landstinget står för skor!! Allt annat vore ju bedrövligt.
Helt rätt med glitter. Det passar ju dig såååå mycket bättre! :) Och förhoppningsvis döljer det allt "klet" som hamnar där bättre! ;)
Hoppas ni får en bra natt på jobbet! ❤
Kram

Decdia sa...

Jag kör med skor från maxi, har kostat typ 99 spänn. Jag blir nåt otroligt dumsnål där, borde för min kropps skull satsa på lite kvalité men det känns så surt att betala dyra pengar för nåt man sen trampar i kiss och annat med...

nattsyrransphoto sa...

Coola jobbskor :) Men det är ju så svårt att slita sig från sina gamla och vansinnigt sköna ingådda nerkladdade skor... Men ibland måste man. Kommer ihåg en läkare på sjukhuset som verkligen inte kostade på sig nya träskor.. hanlackade om dom. Om det berodde på snålhet vet jag inte eller så var dom just så där härligt skönt ingådda ;) Ha det gott. Kram! OCH ikväll blir det storstan för mig. Björns Skifs står på programmet!! SOM jag väntat :)

Gemsofmylife sa...

Snygga skor du borde fått av jobbet anser jag !!!!!!!!!
Kram

Anni sa...

Inser att jag sparar mina slitna Birkenstock längre än du sparar dina Scholl ...