onsdag 7 oktober 2015

Trötter
Idag är det Birgittadagen , och då säger jag Grattis till mej och alla andra Birgittor!


Vad säger ni om detta norrsken över Järvsöbackarna igår eller om det var ikväll? Helt fantastiskt vackert! Nu har jag sett Modus på TV4 , somnade sen framför TV:n en stund, hoppas nu att jag kan sova i natt! Hade två häftiga förlossningar i natt med en bm.student, och till hennes glädje var en av förlossningarna på pall, körde hem med ett leende på läpparna, härligt!!!

Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

BP sa...

Så du har Birgitta som andranamn, det vissteja inte! Grattis tjejen:-)

Ja, tänk om du hade varit uppe i Järvsö nu. Vilken fantastisk syn. Har faktiskt aldrig sett norrsken irl, så jag är tacksam att du delar med dig:-)

Modus är skitbra om du frågar mig. Nästan i klass med Bron och Änglaby. På gamla dar har jag börjat följa serier. Gilla egentligen inte serier som pågår i hela 10-13 veckor, men dessa tre är riktigt bra!

Comsi comsa sa...


Wow vilket norrsken över vackra Järvsö :-)
Såg också Modus, spännande...

Sov gott och kram ♥

Comsi comsa sa...


Grattis Birgitta! :-)

Ama de casa sa...

Grattis till dig! Kul att du har nåt extra att fira denna månad :-)

Otroligt vackert Norrsken! Och det hade tydligen varit ett över Stockholm också nu i dagarna. Norrsken är fantastiska skådespel. Jag och Anders brukar "bråka" om huruvida dom sprakar eller inte. Jag hävdar å det bestämdaste att jag har hört dom - eller åtminstone ett av dom - spraka rejält. :-)

znogge sa...

Grattis Birgitta! Insåg precis att jag glömde gratta min moster. Nåja, bättre sent än aldrig!