tisdag 20 oktober 2015

Gåshudsförlossningar

Tack, men tunikan kom inte till sin rätt på mej igår, här kommer en bild på baksidan, som är liksom tunnare (så jag var tvungen att även köpa ett svart linne att ha under). 


I natt fick jag vara med när två fina pojkar kom till världen,så fina förlossningar,så imponerande kvinnor...det är lika fascinerande varje gång, inatt fick jag gåshud vid en av förlossningarna...häftigt! Här en bild från köket på jobbet där förlossningsbrickorna förbereds...snart dags för natt nr 2..

9 kommentarer:

znogge sa...

Kan tänka mig att det måste vara en fantastisk upplevelse på alla vis. I alla fall så länge allt går planenligt. Jag minns hur tacksam jag var över att det kunde gå bra tre gånger även om det inte var några lätta matcher på något vis.

Kram

Ama de casa sa...

Vilket underbart jobb du har! Trots all stress och neddragningar så får du ändå vara med om det finaste som finns. Tur för alla mammor och blivande mammor att det finns såna som du :-)
Kram

Ama de casa sa...

sv: Dubbel-Amabilden är från 1980, då när du var nästan 20 och jag... Hmmm... Jag var nog inte ens född då? Nåja. På den tiden så var det betydligt mer knepigt att få till såna där fuskbilder.
Anders tog halva bilden först. Vevade tillbaka filmen och tog andra halvan medan jag passade på att flytta på mig :-)

BP sa...

Kan inte låta bli att skratta gott åt första bilden... och texten:-)))) Om du frågar mig, vilket du ju såklart gör, som kom tunikan betydligt mera till sin rätt på den där snygga tjejen igår;-)

Grattis till att ha hjälpt två pojkar till jorden. Håller faktiskt med AMA. Du och dina kollegor gör ett fantastiskt jobb!

Mias Mix sa...

Så fantastiskt att få vara med och hjälpa små liv till världen! Det måste vara en sådan enorm glädje när allt går bra och samtidigt ett otroligt tufft jobb de gånger det inte går bra... Hoppas du inte haft så många såna tillfällen. Min dotter väntar sitt första barn, ska föda i februari. Så spännande!
Riktigt snygg tunika!

Comsi comsa sa...Du får ju göra ett fantastiskt jobb tänk att få välkomna de små liven in till världen. Förstår att vissa händelser kan ge rysningar....

Kram på dig ♥

Home2tiny sa...

Måste vara det finaste jobbet man kan ha och jag beundrar dig och alla dina kollegor för den fantastiska insats ni gör. Under min ena förlossning hade jag inte fixat det utan barnmorskan, hon var mitt stora stöd och när hon skulle avsluta sitt pass fick jag ett totalt bryt. Det gick ju såklart ändå men jag glömmer faktiskt aldrig henne. Kramisar Tina

fialia sa...

Så fint med förlossningsbrickor, mysigt
ha de Fia

JaanaM. sa...

Härligt att vara med på när ett nytt liv föds. Och allt går bra.