onsdag 4 november 2015

Sandvik Gård- ett paradis

Alltid kul att ha något att se fram emot, idag kom bekräftelsen med posten! Nyblivna 50 åringen,som vi firade på Korfu, fick ett presentkort från oss till Ladies Spa på Sandvik Gård, och så klart ska jag med!

Omgivningarna är helt fantastiska mitt ute i skogen, norr om Norrköping c:a 2 timmars körning från Stockholm så ligger denna pärla. Vi har varit där förut några gånger, men nu var det längesedan..
God mat och dryck (frukostbuffé,tvårätterslunch,trerätters middag),pool och relaxavdelning med bastu och bubbelpool. Styrketräning och yoga,vattenjympa om du vill. Du kan också köpa till någon av många behandlingar som massage eller andra kropps och ansiktsbehandlingar. Ja, ni hör- en njutning för kropp och själ helt enkelt!
Första gången jag var dit var när barnen var små, trodde jag kommit till paradiset, om en månad är det dags igen,underbart!!!
Nu snart dags för jobbnatt nr 2.

7 kommentarer:

TantGlad sa...

Det ser ju hur mysigt ut som helst ut där. Jättefint ställe.
En månad går fort. Nåt att längta till

Lycka till på ditt jobb.
Kramkram.

BP sa...

Låter helt underbart! Nå't att verkligen se fram emot! Å vilken toppen present... också till dig själv:-) Smart tjej:-))))

Susanne sa...

ÅÅÅ, blir lite avund.

Comsi comsa sa...
Så vackert det ligger, här kommer ni att bli ompysslade....
Lite avis är jag allt, men bara lite.... :D

Kramen ♥

Gerd ♥ sa...

Ser ut som ett paradis.
Väntan och längtan, är inte dumt. Det kommer att bli kanoners.
Nattakram!

Ama de casa sa...

Vad fint det ser ut! Himla härligt, och självklart måste du ju haka på. Inte lämna den stackars 50-åringen alldeles ensam. Du är snäll du!
:-)

Gemsofmylife sa...

Helt underbart !!!
Och vad snäll du är som följde med ;) hihi
Stor Kram till dig
Sanna