söndag 1 juli 2018

Skyltsöndag på Rhodos

Dags för BP:s roliga skyltsöndag, det får bli lite blandade bilder från Rhodos. I morse följde jag med maken till det svala gymmet, dags att prova deras crosstrainer.

 Ett stort och fint gym, med en fantastisk bra air condition!
 


 En vacker morgon på väg tillbaka till rummet för en dusch innan frukost. Blev sen en dag under parasollet med bokläsning. Svårt att blogga från mobilen, kan inte se alla bilder jag lagt in. Men bilder på grekiskt rödvin ...som smakar sådär. Tavlor på baren... och min favvoöl Leffe framför fotbollen ikväll. Som ni förstår fortsätter vi att njuta!

4 kommentarer:

BP sa...

Förstår mycket väl att ni fortsätter att njuta. Det gör jag också när jag ser dina skyltar och de fina andra bilderna som du har lagt upp.
Leffe drack jag för första gången i Tel Aviv förresten. Och precis som du älskade jag ölen:-)
Dricker ju inte rödvin, men har du testat det grekiska Retsina vitvinet? Antingen älskar man det eller så hatar man det. Jag tycker mycket om det kan jag säga, fast bara på plats, inte här hemma konstigt nog.

Tusen tack för en toppen skyltning:-)

PS. Såg ni matchen Kroatien-Danmark?! Klart ni gjorde. Danmarks sorti ur VM var så himla grym och hemsk. Hoppas din man kan läsa mina s k "expertkommentarer". Han ligger förresten 37:a nu. DS.

Steve sa...

Det är en stillsam skyltning från en ljuvlig miljö du bjuder på.

Grekiskt rödvin brukar inte betraktas som nån höjdare. Det bjuds ett rätt begränsat utbud på Systembolaget, rätt högt prisläge dessutom. Jag kan dock ibland gilla det grovhugget robusta hos många grekiska rödviner.

Det ultimata grekiska vinet Retsina bara älskar jag. En självklarhet till den grekiska salladen. En under sommaren återkommande kombo här på Getingstorp.

Surt för Danmark igår, men Sverige får väl stå upp för Norden i morgon. Nu känns det som att vad som helst kan hända i VM. Det är lite 94-vibbar i luften.

Ditte sa...

Det ser verkligen fint och avspänt ut med allt. Nåja, gymmet undantaget då...Härlig skyltning! Och bilden med solnedgången är så vacker. Ölet "Leffe" gillas här också men även det grekisla "Mtyhos" tycker jag är helt ok. Vad gäller grekiska viner så är det ett kapitel för sig...
Ha det fortsatt fint.
Kram!

Ama de casa sa...

Åhå! Det är sådär ett gym ser ut? Tack för den infon ;-)

Grekiskt rödvin är verkligen ingen höjdare många gånger... Men annars verkar ni ha det hur bra som helst - fortsätt så :-)