torsdag 19 juli 2018

Premiär på F&S i Solna

Idag höll jag mej inne hela dagen i 30 graders värme, men jag var tvungen att ta tag i höstens jympapass och köpa musik på Itunes.Behövde också vila mej från solen och ladda för att vikariera på nya F&S i Solna kl 17. Gick förbi butiken som skulle få in dessa fläktar idag, men de var så klart slut igen!

Det blev visst en suddig bild, men tror nog att man ser den trevliga hälsningen i "funkis"-rummet på F&S.

Efter passet var jag svettig men nöjd, trots att det kom ynka 6 motionärer och jympade. (vem vill träna i denna värme???) Men som sagt, svalt och skönt i salen, fast svettig blir man ändå!

Ama undrade om det bara fanns trappor och rep för att komma ut från F&S, men såklart, idag hittade jag hissen,precis bredvid trapporna!
Värmen fortsätter, och ingen fläkt i sikte. De sista lediga dagarna är snart över, på måndag är det dags att börja jobba igen. Har just hittat på lite kul att göra de sista skälvande dagarna..."stay tuned"...som BP brukar säga!

7 kommentarer:

BP sa...

Det måste väl ändå varit rekord i detta väder - 6 jympadeltagare. Stort GRATTIS! Kanske de och du längtade efter a/c och behagliga 18 grader som i Täby Centrum;-)

Precis som du höll jag mig mest inne idag, man vill ju inte bli grillad direkt, trots att jag älskar värmen och den här sommaren. Undrar hur det gick för din stackars man. Hoppas han fick jobba inne med a/c...

Jag "stay absolut tuned", speciellt då du länkat till mig;-) Njut av de sista dagarna av din semester!

znogge sa...

Nej, vem vill träna i denna värme? Imponerande att det kom sex personer tycker jag. Själv nöjer jag mig med långpromenader och den första tas tidigt på morgonen. Bäst så för Miss E.

Ha en härlig fredag och njut av den sista ledigheten!

Mias Mix sa...

Kul att prova lite nya F&S-lokaler och deltagare. Och himla kul trappa upp :) Värmen är nästan outhärdlig och förstår att du jagar fläkt. Hoppas du fått tag i någon nu! Vi har lika varmt inne. Termometern som ligger i fönstret inomhus visade på 45 grader häromdagen. Vi struntar i att larma nu på nätterna så att vi kan ha balkongdörren öppen, plus alla fönstren. Så i morse var det "bara" 23 grader i sovrummet. Äntligen lite svalt! Vi har jagat portabel aircondition men de är också slut överallt. Tror inte jag kan sova med en på för ljudet, men tänk att kyla ut rummet helt innan man lägger sig...
Fantastiskt att det faktiskt går att bada mitt i en storstad. Utan bad står man ju inte ut. Fick tips att blöta en handduk och lägga på katten så det har jag gjort. Enda sättet för katter att kyla ner sig själva är att slicka på pälsen och genom blöt handduk hjälper man dem kyla ner sig. Du får prova om Maja gillar det.

Ami sa...

Så kul att det ändå kom sex personer med tanke på den värmen ni har :)
Hoppas du får tag på en fläkt!
Kram

Ama de casa sa...

Vilket härligt mottagande! :-)

Åh! Så det fanns hiss? Så bra! Hade tänkt gå och träna idag, men tyvärr gav doktorn mig motionsförbud i en månad. Och jag gissar att när den tiden har passerat så har lusten att träna passerat den med ;-)

Hoppas du hittar en frisk fläkt snart! Eller förresten, det har du ju redan gjort - dig själv!
Kram

Steve sa...

Sex deltagare i ditt jympapass i denna värme får väl ända betecknas som berömvärt. Heder till er alla.

Ditte sa...

Vad roligt att du blev fint välkomnad till Solnas F&S. Och sex deltagare i värmen var nog helt ok. För varmt är det och svettigt även om det finns ac. Kul att lokalerna var så bra.
Tänk, att alla fläktar är slut. Inte mycket du kan göra åt det.
Trevligt med lite kul innan jobbet tar fart. Och jag hänger med...
Trevlig kväll.