onsdag 25 juli 2018

Natt nr 2

Det får bli bilder på svalkande hav idag, tagna från vår Cinderellakryssning!
Önskar att få vara nära vattnet nu! Natten på jobbet blev bra, var placerad på antenatalen, men värmen är olidlig! En del patienter har med sig egna fläktar, och det förstår jag! I läkemedelsrummen går knappt att vara, inga fönster, en stängd dörr och du befinner dig i en bastu!
Tyvärr är det lika varmt hemma, idag var det svårt att sova, vaknade redan kl 13.30 av värmen, och med huvudvärk. Tyvärr ska jag jobba ännu en natt, det känns så där....

Räddningen nu är kylklamparna som svalkar lite....

7 kommentarer:

Ama de casa sa...

Härliga bilder igen! :-)

Men arbetsmiljön... Vad säger skyddsombudet om att ni måste jobba i en bastu? Hemmavid kanske det inte finns nåt skyddsombud, men på jobbet...

Hoppas du får en svalare natt inatt!

Steve sa...

Somliga arbetsplatser kan nog vara smått hälsovådliga i nuläget. Havsvindar skulle vi alla ha tillgång till i dessa tider.

Gerd ♥ sa...

Detta är verkligen en arbetsmiljöfråga!!
Nog för att jag varit med om het värme på jobbet, men här handlar det om patienters säkerhet också Kan inte skyddsombudet påverka?
Hur man har det hemma är ju en annan femma. Jag råkar ha en sval lägenhet, tack och lov. Balkongen är för jobbig, men den måste jag ju inte använda.
Kram!

znogge sa...

Att man har det så varmt hemma kan man väl ta men på en arbetsplats/sjukhus borde det inte vara ok. Att ni står ut!

Hoppas natten blir dräglig ändå!

Kram

BP sa...

Tycker synd om alla som måste jobba nu! Å du har ju på något sätt dragit en "vinstlott" att du kan jobba natt. Det måste ju vara ännu värre att arbeta på BB under dagtid.
Att du inte kunnat sova längre än till halv två förstår jag när solen ligger på. Som mest hade vi 30,2 grader i lägenheten idag. Å du tack för tipset med kylklamparna, det har jag inte tänkt på. För vi har ju ett antal i frysen. Lär nog behövas imorgon, då det ska bli ännu varmare.

Tack för härliga och aningen svalkande bilder från kryssningen:-)

Ami sa...

Men fy så hemskt att behöva ha det så varmt på jobbet. Jag förstår verkligen att en del patienter har med sig egna fläktar!

Ditte sa...

Illa med sjukhusmiljön som är så dålig - både för patienter och de som jobbar. Och de med svagt hjärta....Ja, en egen fläkt är ju bra om det går att få till men för personalen. Absolut en arbetsmiljöfråga. Handlar ju om viktiga beslutatt fatta dessutom.
Förstår att du vil vara vid havet. Jag också. Men är nu i stan. Oliidligt varmt inne. Vi har söderläge, utom i sovrummet.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
Kram!