onsdag 4 juli 2018

Symi

 Idag hyrde vi en scooter igen och åkte till Rhodos stad. Där letade vi upp färjorna som går till en liten pittoresk ö som heter Symi som ligger norr om Rhodos , en dryg timme därifrån . Och visst var den pittoresk, och otroligt varm denna dag! Vi hade två och en halv timme på ön så vi hann gå omkring lite och äta lunch där, som tyvärr var alldeles för dyr och inte så bra...många turister på ön gör väl att priserna går upp. Hann ta en drink och njuta av utsikten innan det var dags att ta färjan tillbaka till Rhodos. Så vackert här i denna ö-värld! Sen var det scooter hem igen, älskar att sitta bakpå och njuta av utsikten och lite fläktande vind denna varma dag! Vi slängde oss i havet när vi kom hem innan det var dags att fixa till sig inför middagen. Avslutade kvällen vid favoritbaren med en kaffe och ouzo. Snart är vår Greklands resa över... bara en dag kvar nu...

8 kommentarer:

znogge sa...

Vilken härlig dag men tyvärr går tiden för fort. Välkomna hem när det blir så dags.

Kram

BP sa...

Drömbilder säger jag bara! Helt enkelt WOW:-) Å eftersom du var spätta var det du som fick ta drinkar medan din man fick dricka öl antar jag;-) Rätt "arbetsfördelning" om man säger så.
Å ingen fotboll! Tror att även ni led av abstinensbesvär idag. Eller nej, det gjorde ni nog inte om jag tänker efter.
Surt med att bara ha en dag kvar på semestern, men jag hoppas ju innerligt att varken din man eller du får jobba mellan klockan 16:00- cirka 19:00 på lördag. Du ser att jag kallt räknar med förlängning och straffsparkar mellan Sverige-England på lördag. Hoppas dock att jag har fel;-)
Njut nu av sista dagen på Rhodos!

Ama de casa sa...

Oj vad härligt det ser ut! :-) Men jösses vad snabbt tiden går - passa på att njuta av sista dagen nu idag då!
Kram

Steve sa...

Symi är en liten pärla. När jag var på Rhodos 1977 så missade vi färjan tillbaka till Rhodos. Det enda hotellet var fullbelagt men portieren plockade ihop sängkläder och cyklade med oss till en familj som vi fick bo hos. Det var riktigt trevligt. Såna små äventyr som man aldrig glömmer.

Ami sa...

Visst går tiden fort när man är på semester. Men njut av sista dagen.¨
Kram

dianasdrömmar sa...

Så härligt ni har det kram

Susanne sa...

Så många vackra bilder, längtar till Grekland.

Ditte sa...

Symi har jag besökt några gånger men på den tiden var dte inte så många turister där. Trist om den blir invasion av dem så att maten inte håller måttet och att det blir dyrare. Vi har båtluffat flera somrar i Grekland och med olika öar som startpunkt. Rekommenderas verkligen och sen på öarna har vi hyrt scootrar. (Även med barnen när de var små. De fick åk
a bakpå) Scooter hyr vi ofta utomlands och det är ett bra sätt att ta sig fram.
Verkligt vackra bilder!
Njut nu av sista dagen så mycket ni kan.
Kram!