lördag 7 juli 2018

England-Sverige

 Hela dagen laddade man inför att klockan skulle bli fyra och matchstart. Vaknade tidigt och hann med både tvättstuga och städning av lägenhet. Fick sällskap framför TV:n av makens systerdotter och hennes snart 5-åriga dotter som båda kom iklädda fina Sverigetröjor. Men tyvärr, det räckte inte, England var det bättre laget idag.  Just precis nu så har Kroatien också gått vidare till semifinal efter en spännande match som slutade med straffar mot Ryssland .
Vi hade i alla fall en trevlig stund framför TV:n och hann också göra en pastasallad med grillad kyckling som vi åt efter matchen. Livet går vidare...liksom vår semester, vi laddar om för lite ledighet i Roslagen!

7 kommentarer:

BP sa...

Håller helt med dig! England var det bästa laget. Tyckte dock himla synd om Ryssland måste jag säga. Men ett sargat Kroatien gick segrande ur striden.
Å det blir ju inte roligare när jag får berätta att Tobbe för första gången sedan den 24 juni fick se sig besegrad och fick lämna över ledningen i tipset till Nisse. Din man ligger på 38:e plats just nu. Suck.
Ha det så skönt i Roslagen. Det fina vädret lär ju fortsätta enligt prognosen.

Ama de casa sa...

Ni ska inte deppa... Ni gjorde verkligen så gott ni kunde för att ta Sverige vidare... ;-) Haha! Vi hejade också, men det hjälpte föga.

Ha så skönt ute i Roslagen nu då :-)

dianasdrömmar sa...

England var ju bättre tyvärr kram

Ami sa...

Men ni hade en trevlig stund där vid tv:n ändå verkade det som :)
Kram

znogge sa...

Visst blev det två spännande matcher och jag tycker att det var rätt lag som vann. Svenska landslaget ska vara nöjda för de föll mot tufft motstånd.

Kram och god söndag!

Steve sa...

Tyvärr vek Sverige ner sig i avgörandets stund, men vi ska vara nöjda med totalinsatsen.
Det var en härlig bild med matchtilltugget.

Ditte sa...

Såg också matchen, trots att jag var på jobb, men hade hunnit fram till Tällberg så att jag kunde se. Men visst var England bättre. Det var dem som gjorde målen och målen räknas. Kul att Kroatien gick vidare.
Låter fint med några semesterdagar i Roslagen och säkert fortsätter det fina vädret.
Ha det fortsatt bra.
Kram!