tisdag 3 juli 2018

Vilken dag!!

Som vanligt är det svårt att blogga från mobilen , ser bara sista fotot jag lagt in...
Började dagen på gymmet, alldeles för varmt ute på morgonen för att jogga. Tror jag fick med ett foto  på morgonvyn på vår morgonpromenad till frukostbuffén . Väldigt varmt ute idag, blev runt +33 grader. Bad och lite sol. Blev lite lunch på vår terass innan det var dags att heja fram Sverige i åttondelsfinalen mot Schweiz. Massor av gulblå klädda svenskar på plats i sportbaren, och vilket drag det blev , å vilken match det blev, overkligt!!! När det blev mål så kramades vi där på baren med okända svenskar, underbart!!!
Vi gick vidare för middag på favvorestaurangen, och nu är vi på nästa bar, å hejar fram England tillsammans med en del ” englundare” här på plats.
5 kommentarer:

BP sa...

Jamen visst blev det en helt underbar fotbollsdag! Får er en helt suverän semesterdag också.
Ja, ni kan ju läsa mina "expertkommentarer" som jag skickat ut så... England bröt slutspelsförbannelsen som satt i sedan 2006. En klassiker väntar i kvarten, men jag hade faktiskt önskat mig Colombia i kvarten för att vara ärlig. Men med tanke på att engelsmännen nu har 120 minuter i benen oh Sverige klarade segern under ordinarie matchtid så...
En helt underbar dag för er och mig:-) Fortsätt och njuuuuut!

Ama de casa sa...

Ni hejade duktigt och fick både Sverige och England vidare :-)

Jag höll på England jag med, colombianerna spelade så fruktansvärt hetsigt och fult och jag är rädd om våra svenska grabbar ;-)

Ha ännu en härlig dag!

Ami sa...

Här var barerna också fulla med svenskar som tjoade och skrek :)
Ha en fin dag
Kram

Susanne sa...

Bästa fotbollsdagen, hoppas det blir fler.

Ditte sa...

Ni har ju en fin blandning av anspänning och avspänning. Visst var fotbollen spännande och jätteroligt att Sverige vann. Jag hade hoppats på att Colomnia skulle gått vidare, men så blev dte inte. Dock tror jag att Sverige kommer att ta hem matchen mot England. Och hoppas förstås på det. Jag ska jobba och ska till Dalhalla men får följa med ändå via mobilen.
Önskar er fortsatt fina dagar.
Njut!
Kram!