måndag 16 juli 2018

Tillbaka hemma igen

Så var det då dags att packa ihop och åka hem till Solna igen. Svägerskan kom upp till landet och får nu njuta vidare där. Min man börjar jobba igen på onsdag. Hemma i Solna är det lika otroligt varmt! Lägenheten går knappt att vara i! +30 grader inomhus när vi kom hem. Bestämde oss snabbt att äta middag ute ikväll, och äntligen provade vi på den indiska kvarterskrogen ett stenkast från oss, och den var helt okey!  Nu är det +27 grader inne, och jag undrar allvarligt hur vi ska kunna sova i natt?

8 kommentarer:

BP sa...

Välkommen hem till 30+ grader. Alltså vi har haft kring 30 grader inomhus i tre dagar nu. Man vänjer sig, jag lovar. Kan inte påstå att vi var speciellt påklädda idag, den varmaste dagen i år, skulle säga att vi var mera avklädda om man säger så.
Å jag lovar att ni inte orkar laga mat framöver heller. Det har vi inte gjort på flera veckor. Värmen förlamar skallen på något sätt. Nej, jag klagar inte;-)
Maten såg jättegod ut - en Sizlar antar jag. Smart, då ni troligen inte fick en stark sås i värmen.
Ute på balkongen är det fortfarande 25 grader. Perfekt för att kvarta där om man känner för det;-)

Ditte sa...

Sköna dagar förstår jag att ni haft på landet. Och lite friskare luft är det ju där- Stan blir ju väldigt var. Vi har även på höga kusten haft +30 grader och lite väl varmt.
Och att äta indisk mat och testa en ny restaurang var en god idé.
Kram!!
PS Köp en fläkt till sovrummet. Vi har en hemma och den hjälper.
Kram!

Steve sa...

Nu handlar det mest om att stå ut. Räddningen är sena kvällar under det gamla äppelträdet. Då får vi ny energi och sover gott dessutom.

znogge sa...

Natten var verkligen varm och klibbig men i dag har vi molnigt och svalare här. Nästan så att det är skönt men bara nästan ;-) Hoppas att det blev någon nattsömn!

Susanne sa...

Hemma på min gata så går fläktarna på högvarv. Hörde av en kollega av
Clas Ohlsson i Gallerian hade sålt 70 st fläktar innan lunch igår, så vi är många som behöver ha fläktar. Kollegan trodde att hon skulle kunna botanisera bland fläktarna men det var bara att ta första bästa och enda modell ;)

Ama de casa sa...

När det kommer upp till 30 grader inne, då KRÄVER jag att AC-n sätts igång. Helt olidligt annars!

Härligt med så många krogar i närområdet :-)

Ami sa...

Indisk mat brukar vara gott!
Otroligt att värmen där hemma har hållit i sig så länge :) Men visst är det jobbigt när det är varmt inne. Här nere har ju de flesta AC och även vi. Men vi kör för det mesta med våra takfläktar och tvärdrag. Det funkar superbra. Så en fläkt skulle jag rekommendera!
Kram

Freedomtravel sa...

Svårt att sova i sån värme! Vi får kanske sån värme när vi kommer söderut. Här i Österrike är det runt 22 grader, så helt ok!