tisdag 10 juli 2018

Landet en tisdag i juli

 Ännu en underbar morgon att vakna till, och så här glad var jag efter dagens joggingtur, förbättrade nämligen min tid med 54 sekunder på 5km! Idag har jag mest suttit i solen och läst, fast jag borde ta tag i mitt nya höstpass på Friskis . Maken åkte iväg och införskaffade en batteridriven motorsåg, det finns träd här på tomten som har blåst ner och måste tas hand om. Men på eftermiddagen var det dags för sommardrinken igen, hittade flera recept på Mojito när jag googlade, de flesta var med sockerlag, lime och sodavatten å vit rom förstås, så BP.. jag har socker i mojiton, men ingen läsk!
Ikväll grillade vi lax med tillbehör i foliepaket , mums! Å nu är det VM-fotboll på TV igen. Hejar på Belgien ( de har ju så god öl!!! Leffe ;-) ) men just nu leder Frankrike med 1-0.
Sista bilden är från igår kväll vid midnatt.. såg så mysigt ut med vår upplysta stuga!


8 kommentarer:

Hannas krypin sa...

Härligt att starta dagen med en löprunda!

BP sa...

Drömbilder idag igen! Helt underbart! Vilket paradis! Å du - testa något glas Mojito bara med mynta, citron och is samt valfri mängd vatten plus "rätt" alkohol förstås (Bacardi ska det vara) så får du "känna" skillnaden. Det finns inget godare och mera läskande än en BP-mojito, jag lovar:-) Fortsätt och njut av det underbara vädret. Strunta i motorsågen, till exempel;-)

znogge sa...

Ljuvliga sommarbilder och läge att ta vara på varje dag! Små paradis är inte att förakta!

Kram

Steve sa...

Ni kan konsten att njuta ser jag. Det mår man bra av. Maja ser ut att trivas. Ljuvlig midnattsbild.

dianasdrömmar sa...

Härlig start på dagen kram

Ditte sa...

Helt klart njutbara dagar på landet. Och lika bra att ta dem till vara. Jag tycker ni gör ert bästa. Både mat och dryck ser frestande ut.
kram och trevlig onsdag.

Ami sa...

Vilket ljuvligt paradis ni har :)
Kram

Mias Mix sa...

Hela inlägget genomsyras av harmoni och glädje! Lediga, landet, drinkar, fotboll, god mat och bra sällskap! Det var inte dåligt att förbättra tiden så mycket. Jag har sprungit i ett år nu, och det gick ganska bra att förbättra tiden ner till ca 6 min/km. Men sen är det stopp. Klarar att springa snabbare om jag kör en väldigt kort runda (ca 3 km) och verkligen försöker hålla hög fart. Men när jag springer mellan 5 och 7 km går det inte att öka... Klarade min första mil sen 90-talet härom helgen.

På tal om drinkar och öl, visst gillar jag Mytos också. Blev några såna under veckan i Grekland. Dricker mest ljus "smaklös" öl och nästan bara på sommaren. Annars föredrar jag vin. Eller nya favoriten Aperol Spritz.

På fredag ska jag besöka Anette (Just nu just här) och på söndag ska jag till bekanta på Blidö så kommer vara i närheten av dig. Fortsätt njut! Kram