måndag 23 juli 2018

Slut på semestern!

Så är då mina fem veckors ledighet över, de har varit välbehövliga ledig dagar, och en heeelt fantastisk sommar! Ikväll börjar jag jobba igen, och det känns faktiskt helt okey!
Lite stressig start blir det då jag ska leda jympa i Sollentuna först, ingen bil har jag så det blir pendeltåget till Sollentuna, och även hem, en snabb dusch och förhoppningsvis lite mat i magen innan jag sen cyklar mot jobbet. Lägger ut en bild från en av de härliga sommardagarna!

6 kommentarer:

znogge sa...

Visst har sommaren varit väldigt fin så här långt och då känner man på ett helt annat sätt att man varit ledig. Själv har jag tre veckor till och ska försöka att inte räkna ner utan ta vara på varje dag.

Kram och ha det gott!

Steve sa...

Så skönt att känna sig nöjd när semestern är slut. Ni har minsann inte legat på latsidan och har massor av härliga semesterminnen att ta med er in i de mörkare årstiderna. Härlig sommarbild! Ha de gott!

Ditte sa...

Ja, med den känsllan är det ju helt ok att börja jobba igen. Och du får ju en rivstart med F&S innan jobb och utan bil. Men då är du å andra sidan laddad inför natten. Önskar dig en hyfsat lugn natt.
Kram!

BP sa...

Den semestern kunde ni inte ha tajmat bättre! Sol och värme från första till sista dagen. Å hann med så mycket roligt också. Så du och din man kan verkligen vara supernöjda!
Bilden på er två är så himla fin!
Nu önskar jag dig en riktig mjukstart på ditt första arbetspass och en välfungerande A/C såklart.

Ama de casa sa...

Oj vad snabbt det har gått! Men det gör det ju när man har kul :-)

En jättefin bild på er!
Kram

Ami sa...

Vilken fin bild på er :)
Och visst går semestern fort, men så härligt att ni har haft så fint väder.
Hoppas jobbnatten gick bra!