onsdag 11 juli 2018

Nötviken en onsdag

 Först några vackra foton från igår kväll...gick ner till badplatsen sent omsider, det var en vacker kväll! Maja valde att vara ute i natt, och det oroade mej, hon är så svag och går dåligt, men lantluften gillar hon visst . Så fort jag öppnade dörren i morse kom hon in, och jag blev lugn igen! Dagarna här går in i varandra, men ack så skönt vi har ! Maken har jobbat lite med motorsågen och jag har idag äntligen lyssnat på lite musik till höstens pass. Idag blev det äntligen sillunch som vi har pratat om länge, mums så gott det var! Vilket ljuvligt semesterväder vi har också, kan verkligen inte klaga! Grillade lax idag också innan det var dags för andra semifinalen i fotbolls-VM, som Kroatien vann!

Äldsta sonen har landat vid Gardasjön med flickvännen och hennes familj, hoppas de får några underbara dagar där!
5 kommentarer:

BP sa...

Vilka härliga bilder från Nötviken! Så härligt att ni kan njuta av semestern efter semestern om man säger så. Det händer då sällan här hemma. Vilken underbar sommar vi har:-)
Tycker faktiskt att det är riktigt bra att Maja minns att vara et "rovdjur". Men jag förstår förstås din oro. Har ingen erfarenhet av katter, men Maja verkar ändå vara en klok tjej;-)

Steve sa...

Ljuvliga semesterbilder. Sillunch hör definitivt sommaren till.
Så bra att Maja trivs. Sigge valde oxå att stanna ute häromnatten. Som väl är så vet dom var tryggheten finns och kommer in på morgonen.

znogge sa...

Vilka härliga och sköna dagar ni har ute på landet. Precis som semesterdagar ska vara! Förstår att det är lite oroligt när Maja är ute över natten men hon går nog inte så långt.

Kram

Susanne sa...

Ser verkligen ut som ni är i semesterlunken.

Ditte sa...

Perfekt med semester i Roslagen och vid havet dessa njutbaar dagar. Och inte några måsten alls. Skönt att Maja kom hem i morse. Kan förstå din oro-
Fotbollen såg vi här också och jätteroligt med vinst för Kroatien.
Önskar dig en fin eftermiddag och kväll.
Kram!