måndag 30 juli 2018

Program in progress

Kunde sova i natt, och inte på balkongen, härligt! Men det är fortfarande väldigt varmt både inne och ute. Just nu +28 grader i lägenheten. Dags att jobba igen i natt, men först en jympapass i Sollentuna. Samtidigt håller jag nu på med nya passet, går sådär att prova övningar i den varma lägenheten, men måste göras, svetten rinner!

7 kommentarer:

znogge sa...

Vilket tufft jobb att prova övningarna men jag förstår att det är en nödvändighet. Men jag avundas dig verkligen inte det minsta!

Kram

Ditte sa...

Oj, extra jobb som kräver en hel del. Och i denna värme! Puh! Men toppen för dina deltagare.
Skönt att du kunde sova inne i natt. Jag var ute på Ekerö och där var det lite svalare i huset där än de +31 vi har inne hos oss i lägenheten. Idag har det ju varit dryga 75% luftfuktighet och så klibbigt. Var jelt slut när jag kom hem sent i eftermiddag. Ingen ac på tunnelbanan från Brommplan in till stan.
Önskar dig en lugn jobbnatt.
kram!

BP sa...

Avundas dig inte. Bara att gå i snigelfart får mig att svettas. Skulle nog aldrig orka med att motionera i den värmen. Du är verkligen duktig och ambitiös!
Öskar dig en extremt lugn natt nu!

Steve sa...

Att planera för nya jympapass låter inte som den ideala sysslan i denna värme. Men, som sagt, ska det bli nåt så måste jobbet göras

Ama de casa sa...

Så balkongcampingsäsongen är över allaredan? Lite synd kan jag tycka för det såg rätt mysigt ut ;-)

Oj. Lycka till med passet, fast kan inte maken hjälpa till att utföra övningarna medan du studerar det hela och skriver ned programmet? :-D

Hoppas natten har varit bra!

Ami sa...

Jag kan tänka mig att det är svettigt att prova övningarna hemma i lägenheten i den hettan.

Guldkryckan sa...

Frugan orkar knappt med en kvart på gåbandet här hemma pga värmen...risk att maskinen rostar av svettdropparna ;)

Men hon går lite iallafall :)

Ha det underbart nu.