söndag 8 juli 2018

Nötviken och skyltsöndag!

 Dags att blogga från mobilen igen. Sent omsider kom vi iväg till landet idag, när vi kört i 20minuter så ringer sonen och berättar att vi glömt två kassar mat i köket, så det var bara att vända och åka tillbaka! Underbart vackert är det här uppe, svägerskan ser till att det blommar överallt! Rosorna är enorma! Vi har Maja med oss, som verkar leva upp lite att få komma ut, men det märks att hon inte mår så bra lilla hjärtat. Mår bra gör inte maken heller, en rejäl förkylning, men det går ju över! Nu hoppas vi kunna njuta av några lediga dagar här! Oj, höll på att missa att det är BP:s skyltsöndag idag, hm...kan jag lägga till en skylt tro? Jag gör ett försök, fotot taget på flygbussen i fredags!7 kommentarer:

znogge sa...

Hoppas att såväl två- som fyrbenta kan njuta av sköna dagar!

BP sa...

Du/ni har hamnat från ett paradis i nästa skulle jag säga. Å det är ju faktiskt nästan lika varmt här som det varit i Grekland. Underbart, eller hur!!!?
Kul att Maja fick följa med er ut. Omväxling förnöjer sägs det ju, så kanske hon blir sitt gamla vanliga jag igen. Hoppas det iaf!
Osis med makens förkylning. Jag menar man ska liksom inte vara sjuk när man har semester. Men hoppas att även han lyckas krya på sig i ert paradis i Roslagen.

Skylten är en höjdare! Å jag vet inte alls varför jag tänker på Specsavers reklam här;-)

Tusen tack för att du är med igen och skyltar med så mycket fint, bland annat de ljuvliga blommorna:-)

Susanne sa...

Hihihi, skylten var ju jätterolig.

Ama de casa sa...

Härliga bilder och en väldigt rolig skylt :-)

Ha det gott på landet!

Ditte sa...

Jag tycker att du skyltade fint från Roslagen och där du är. Blir lite reklamskyltar "in natura". Sen tycker jag att flygbussens reklam är riktigt bra den också.
Mysigt för maja att vara på landet och hoppas hon där blir piggare.
Njut av dagarna.
Kram!

Steve sa...

Härligt med några dagar i Roslagens famn. Bra miljö för att kurera en förkylning tror jag. Så skönt för Maja att få komma ut.

Mias Mix sa...

Hoppas både Maja och din man kryar på sig!