fredag 6 juli 2018

Hemresedag

Dags att lämna detta paradis...

Ännu en bild på vår väg från frukostrestaurangen tillbaka till vårt rum. Hade bokat en golfbil som sen hämtade oss och vårt bagage tillbaka till receptionen och incheckningen på hotellet.Långt därborta ser man frukostgästerna som njuter av god frukost och utsikten.

I receptionen fanns sköna soffor att sitta och vänta i.

Maria i receptionen pratade både svenska, finska och grekiska!

Flygresan hem gick smidigt, och så tjänar man in en timme, det är ju aldrig fel. Men oj så varmt och skönt det är även här hemma i Sverige! I lägenheten är det tyvärr alltför varmt, och här hemma har vi ingen AC som vi hade på hotellrummet! Haha!
Underbart var att träffa lilla Maja igen, bjöd henne på en äggula när vi kom hem..trots att det inte är så bra njurkost.
Maken har blivit förkyld...men tur i oturen att förkylningen kom nu, när vi skulle åka hem och inte när vi var på väg till Grekland!
..och nu är Brasilien-Belgien matchen slut, kors i taket så gick Belgien vidare!

7 kommentarer:

znogge sa...

Välkomna hem! Alltid skönt när hemresan går smidigt och bra. Den extra timmen var inte helt fel den heller. I morgon får vi vara redo och hålla våra tummar hårt...

Kram

BP sa...

Välkommen hem till 20 grader i skrivande stund = 00:15.
Härliga bilder från ert boende. Japp, ni lämnade ett paradis, helt klart. Å du - va' glad över att ni inte ha a/c i er lägenhet, för det är troligen just den som orsakade makens förkylning. Hoppas dock att både han och du orkar titta på "årets match" imorgon - med svenska ögon sett alltså..

PS. Tycker att Belgiens seger var rättvis. Mycket tack vare målvakten Courtois. Men jag tror ändå mera på Frankrike i drabbningen mot Belgien. Ds.

Ami sa...

Välkomna hem igen! Skönt att ni även har så fint väder där hemma, känns lite lättare att komma hem från semestern då :)
Kram

Steve sa...

Välkomna hem!
Minsann tog ni inte regn med er på vägen, vi fick en rejäl skur igår och en ny omgång nu på morgonen. Nu laddar vi för Sverige - England.

Gerd ♥ sa...

Välkomna hem, ser att ni haft det strålande!
Vi har ju haft strålande väder och jag är tacksam över sval lägenhet.
En resa berikar alltid! Och förkylningar brukar ofta uppträda sen man kommit hem...
Önskar en fin lördag och skickar en kram!

Ama de casa sa...

Vilken underbar vecka ni har haft! :-)

Lite pyrt där med Brassarna, jag hade ju satsat en femma på att dom skulle ta hem hela alltet... Nu är det bara Ryssland kvar som kan ordna vinst åt mig :-)

Men nu strax hejar vi på... hejar vi på... hejar vi på... Ja få se nu, vilka var det nu igen?
HAHA! Heja Sverige!!!

Guldkryckan sa...

Oj va sugen man blir på att åter bege sig ut på nån resa...Tack för fina bilder :)