måndag 9 juli 2018

Landet dag 1

 Det är nåt speciellt att få vakna upp på landet, det är så lugnt och skönt. Dofterna ute är helt underbara, och första koppen kaffe ute smakar ljuvligt! Jag gick ut och joggade på morgonen, skönt väder att jogga i, inte alls lika varmt som på Rhodos, men jobbigt är det i alla fall, haha, fast alltid skönt efteråt. Vi åkte in till Norrtälje och storhandlade på Flygfyren (ICA), det var vi inte ensamma om, jösses så mycket folk! Norrtälje har en hel del turister på sommaren.
När vi kom hem så var det dags att prova på att göra en sommardrink, har ju sett hur kryddlådan svämmar över av mynta, så med nyinköpt vit rom så mixade vi ihop en mojito! Den blev lyckad!
Grillade kyckling och satt ute och åt medans solen sakta började gå ner. En ljuvlig dag är tillända.
7 kommentarer:

BP sa...

Som jag sa igår: ni har lämnat ett paradis och hamnat i nästa. Sommarvädret är helt otroligt i år så fortsätt och njut!!! Åsså gjorde du en Mojito, min absoluta favodrink när det är över 20 grader varmt. Å ni blandade den perfekt med vit rom och mynta. Saknas bara citron;-) Men du skippade sockret och läsken iaf;-) Precis som vi ber att få en Mojito när vi är i Spanien:-)

Steve sa...

Visst är det nåt visst med att vakna upp på landet, det gör jag varje morgon. Idag klockan 4 och fåglarna sjunger så vackert för mig och Sigge. Det låter som ni haft en rätt fulländad dag på landet. I Norrtälje jobbade jag några kortare perioder i slutet på 70-talet. Pendlade från Uppsala.

dianasdrömmar sa...

Mysigt, vi åker till landet imorgon :)kramis

Ami sa...

Underbar att komma hem från semestern och sen förflytta sig till nästa härliga ställe :)
Kram

znogge sa...

Precis som en semesterdag ska vara! Härligt och njutbar även om ni behövde göra en del inköp. Det blev liksom lön för mödan direkt ;-)

Kram och god tisdag!

Guldkryckan sa...

Oj va gott det ser ut och är...semester är inte fel alls om man bortser från köerna ;)
Sommardrink är inte fel det heller...skål :)

Mias Mix sa...

Kom och tänka på en annan god drink nu när du har rom och sockerlag. Strawberry daiquiri. 4cl rom, 2 cl sockerlag, 1 cl lime och antingen färska jordgubbar + is, eller frusna jordgubbar. Mixa och njut!
Den ICA-butiken brukar vi också handla i när vi besöker våra bekanta på Blidö. Våra män brukar golfa i Norrtälje medan vi strosar runt bland affärerna, sedan handlar vi på ica och åker ut till dem.