fredag 17 april 2020

Fredagsfint

Fredag och dags för jobbhelg igen, kan som sagt inte påstå att jag längtar till jobbet, men det måste gå...
Jag var till ICA Maxi och handlade idag, medans maken ser till att fönstren blir rengjorda med fönstertvättmaskinen från Kärcher, även inglasningen på balkongen får sig en omgång, välbehövligt. Jag ska nu vila en stund innan jobbet kallar.

Orsakullan undrar idag :
  1. Tv-licensen är borttagen och är nu istället något vi betalar på skatten, vad tycker du om detta?     Inget jag har tänkt på, mycket smidigare är det i alla fall, man behöver komma ihåg att betala den räkningen också. 

10 kommentarer:

Znogge sa...

Jag förstår att du inte längtar. Varje dag tänker jag på hur många jag träffar. Barn blir förvisso inte så sjuka men de smittar. Mina kontaktytor är stora och Husse tillhör en riskgrupp så bra känns det inte... Ni inom sjukvården är vi verkligen utsatta men ni gör ett fantastiskt arbete!

Jag hoppas du får en fin arbetshelg utan virus!

Kram

BP sa...

Perfekt med din mans permittering! Tänk så mycket nytta han kan göra hemma;-) Förstår att du inte direkt längtar till jobbet, men det är "bara" att bita ihop. Lätt för mig att säga såklart. Bara ni har adekvata skydd på er, så borde ni klara er. Ja, jag vet att det är omständligt att sätta på dom och jag antar att man svettas rejält i kläderna, men...

Mitt svar angående tv-licensen är identiskt med ditt.

Önskar dig en hygglig natt.

tanthuset.blogg.se sa...

Jag kan bara önska dig all lycka till på jobbet <3
Kram på're

Ditte sa...

Förstår dig vad gäller jobbet. Hoppas dock att ni har adekvata skyddskläder.
Fint att maken putsade fönster och inglasning för i vårsolen märks ju vinterns spår ofta ganska tydligt.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

Geddfish ♥ sa...

Fönsterputsning är ju egentligen karlagöra. Men visst har jag putsat fönster i alla de år. Skaffade också en Kärcher men kände mig inte helt nöjd. Så nu har jag betald fönsterputs.
Hoppas du får en bra jobbnatt, för nu är det raka rör. Ingen pardon
Kram!

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Alltså vid första ögonkastet jag tog, trodde jag att han satt ute på fönsterkanten, fick som svindel och kände "HERRE GUD" men var skönt när ögonen fick mig att se pallen och balkongen. Alltså jag blev helt stel innan ;D. Avis på att ni har inglasa balkong, det önskar jag att vi hade här med :).

Förstår att jobbhelg inte lockar så mycket i dessa tider :(.

Anki sa...

Fönsterputsning är högaktuellt här också - får se om jag får lust :)
Förstår att det inte känns lockande med en jobbhelg i rådande läge, men hoppas natten varit bra!
Ha en fin lördag!
Kram

Ama de casa sa...

Vad bra att ha en fönsterputsare hemmavid :-) Här skulle jag också behöva tvätta fönstren, men det ska regna en hel del framöver enligt prognoserna, så jag avvaktar. Har ju liksom inte tid att tvätta fönstren varje dag. Eller jo, tid har jag, men jag har verkligen inte lust att göra det :-D

Hoppas att du får en braig jobbhelg trots läget!
Kram

Anni sa...

En sådan maskin köpte jag till maken ett år, men vad hjälpte det ... ;-) Jag tror aldrig att mina fönster varit riktigt rena, det är nackdelen med gamla vågiga rutor och enkelglas.
Förstår dig vad gäller jobbet. Du hade det ju väldigt tufft redan innan.
Stor kram <3

Pettas sa...

Så skönt att få fönstertvätten gjord. Kärcher på våra gamla rutor, som inte är av denna värld fungerar inte , så det som gäller är handtvätt av gammal modell. Men det går det också och det är alltid lika roligt att se bra ut eller klarare ut kanske :)
Ha det så gott du kan det på jobbet!
<3