tisdag 21 april 2020

Ledig tisdag

 Vilket underbart väder! På eftermiddagen denna lediga tisdag så tog vi cyklarna och gjorde om cykelturen som vi cyklade för ett par dagar sedan, nu hittade vi bra också. Vi tog oss till Restaurang Piren för att göra ett pitstop och njuta av värmen och utsikten. Så härligt!




Många båtar såg vi,och andra transportmedel på vattnet.
På väg hem igen cyklar vi under Essingeleden. En underbar ledig tisdag är snart tillända.

Orsakullan undrar idag: Om det kommer in en geting i hemmet så brukar jag?
Försöka få ut den genom att sätta ett glas över den, sen försiktigt få en tidning på glaset och sedan öppna ett fönster och låta den flyga iväg. 

5 kommentarer:

BP sa...

Den lediga dagen kunde inte ha varit bättre tajmad. Vilket underbart väder och du och din man kunde njuta för fullt av den. Det måste ju nästan kännas lite extra lyxigt att ni båda två för en gångs skull kan njuta tillsammans istället för att träffas i dörren när ni jobbar skift.

Alla verkar vara så hänsynsfulla med getingar. Vågar knappt lägga upp ett inlägg om det ämnet imorgon;-)

Znogge sa...

En perfekt ledig dag skulle jag vilja säga! Vädret var kanon hos oss så jag unnade mig en långpromenad under lunchen.

Kram

Äventyret framtiden sa...

Du fick en kanondag! Så bra när du var ledig och allt!

Kram

Ama de casa sa...

Så härligt det såg ut! :-)

Kommer det en geting så smackar jag ihjäl den med flugsmällan. Om jag träffar av den vill säga, dom flyger så vimsigt...

Ditte sa...

Vilken skön dag det blev! Och perfekt med en cykeltur till Piren. Kanske något för oss också att ta tag i. Men cyklarna får nog ses över först.
Vad gäller getingar kan jag vara rejält allergisk. Beror på hur giftiga de är. Men halsen kan svullna igen....Så jag tar mig inte an dem alls. Har jag ingen hjälp så gör jag som du gör eller slår ihjäl dem.
Kram!