lördag 12 mars 2022

Finalkväll! 
På MoS är det schlageryra! På systembolaget får man prova på alkoholfritt bubbel idag!


Hur går det då ikväll. Favorit är ju Cornelia och Anders Bagge. Tror Cornelia tar hem det. eller skulle i alla fall passa bra i Turin, och så en tjej för omväxlingsskull. Men vi får se , Bagge är en hård konkurrent! Och ikväll ska jag faktiskt se finalen på plats, få se om jag måste stänga av mitt ci-implantat på plats? Må bästa kvinna eller man vinna!!!

8 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Vi ska också kolla! Vi hejar på Cazzi Opeia!!! Cornelia är också bra!

BP sa...

Cornelias låt kommer jag inte ihåg - oooops. Bagges däremot tyckte jag var suverän men ett stort, stort minus för den töntiga bakgrundsfilmen. Yvonne var på genrepet igår. Hon gillade Cassio Peia och Medina lite extra. Cassio Peias scenkläder designade av en japanska minns jag mycket väl - så läckra. Medinas låt "satt", men jag tror inte att de vinner. Yvonne trodde också att Tone kommer att gillas av de yngre.
Så kul att du är där irl. Hoppas du avrapporterar imorgon! Ha en riktigt rolig kväll:-)

PS. Systembolaget bjuder på (alkoholfri) bubbel - det har jag då aldrig hört! Jag är impad:-) DS.

femfemman sa...

Brukar ofta bli favorittippade som vinner. Håller egentligen knte på någon. Min favorit, Lisa Myskovskij, kom ju inte med. Ha en fin kväll! //Anna-Lena

Ditte sa...

Vad roligt att du ska vara på plats. Ska titta efter dig. Vinka!
När nu inte Lisa Miskowsky inte gick vidare så hoppas jag på Cornelia, Anders Bagge eller Tone. Men röstmässigt är gilla jag Anna B. Återstår att se.
Ha en fin kväll.
Stor kram

Ama de casa sa...

Vad kul att du var på plats! Hoppas att hörseln funkade bra och att du hade en skojig kväll :-) Själv tittade jag inte alls, men har i vanlig ordning kollat resultatet i nättidningarna. Ska nog snabbspola mig genom det hela under dan nån gång och då ska jag spana efter dig :-)

znogge sa...

Helt rätt låt vann och det var på tiden! Hoppas det blev en bra kväll :D

Kram

Guldkryckan sa...

Ja det blev ju spännande där i slutet, missade det mesta men poängerna, de sista iallafall, såg jag.
En nagelbitare förstod jag av frugans rapporter.

Ha en underbar söndag. :)

Paula Merio sa...

Så kul att du var på plats, väntar på rapportering. Nej, själv tittade jag inte, men jag lyssnade faktiskt. Hade teven på medan jag satt och målade...Och vinnarlåten är bra, absolut går den till final.
Kram