torsdag 24 mars 2022

Vilken torsdag!

När vi begav oss in till stan vid 16.30 så vällde det in folk till Solna och Friends Arena, men min man följde i alla fall med mig in till stan för en helkväll!
Vi började med en tre rätters på Bistro Bestick, där blir man inte besviken på maten!
Flanksteken till varmrätt var gudomlig! 

Mörad flankstek - 315:-

broccolini, silverlök, dragon, chorizo, chili-picklad morot

Sen gick vi till Dansens hus vid Norra bantorget och såg en fantastisk show med Tommy Körberg.
Jag blev helt betagen , som han kan sjunga, det blev en tillbakablick från 60-talet och framåt, en fantastisk kväll med den skönsjungande Tommy Körberg, när han sjöng Anthem från Chess så fick han  stående ovationer! Absolut ingen tråktorsdag idag!

Orsakullan undrar idag : 

  1. Det blev en dyr historia…
  2. Kvällens middag med kvällens show blev ingen billig historia, men så värd varje krona! 

 PS. Sverige vann mot Tjeckien DS.

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Allt är relativt - även dyra historier. Håller helt med dig där. Man lever bara en gång. Varför "spara på slantarna". Visste inte att din (himla snygga) man var ett Tommy Körberg fan. Hade nog trott att han skulle befinna sig på Friends och se Sverige vinna 1-0 mot Tjeckien - ja, eller åtminstone sitta klistrad framför tv:n och kolla matchen.
Men han älskar ju dig och vet vad som är bra för honom - som min man brukar säga;-)

femfemman sa...

En härlig kväll! Har hört och sett Tommy Körberg ett antal gånger. Tycker att han blir bättre och bättre. Senast, i Värnamo, innan pandemin, så visade han att han var en utmärkt mellansnackare också.
Vet du, lantisen är för snål för en rätt till det priset. Över 300... nej, nej... Kan vara så att de tidigare 250 kr rätterna har gått upp ordentligt i pris...
Sen är Stockholm dyrt. Jämför man med restauranger i exempelvis Malmö, så ligger priset en bra bit under stockholmspriset...iaf då vi kunde jämföra för ett par år sedan.
Ha det fint! Kram

Ama de casa sa...

Vilken härlig kväll ni fick! Tommy är så himla bra, men så kommer han ju från Skellefteå också ;-)

Fast jösses vilket pris på maten...

Ha en fin fredag!
Kram

Znogge sa...

Vilken härlig kväll det blev och garanterat värd vartenda öre! Förr tyckte jag att Tommy Körberg var väldigt arrogant men med stigande ålder blir han bara trevligare och trevligare. Bra har han alltid varit.

Sonen och hans flickvän såg matchen på plats så vi fick lite uppdateringar under kvällen :D

Önskar en härlig fredag!

Kram

Ditte sa...

Vilken härlig kväll. Verkligen! Här hade jag gärna varit. Såg Tommy Körberg i London när han spelade i Chess på 1980 talet och senare på Cirkus i Stockholm. Minnesvärt. Hade väldigt gärna sett den här föreställningen. Och Tommy Körberg gillar jag. Har även sett honom då och då med Benny Andersons orkester och Helen Sjöholm.
Och vad gäller fotbollen så kan man ju se resultatet efteråt. Nåja, såg delar av matchen på tv och roligt att Sverige vann. Men självklart var de ju inte.
Önskar dig en fin fredag.
kram

Carita Liljendahl sa...

Den där ingången och rulltrappan påminner om Ikea i Vanda i Helsingfors, så för en stund trodde jag att du hade varit där 🤣

Paula Merio sa...

Man måste unna sig ibland, för livet kan inte bara bestå av måsten! Kram