onsdag 8 februari 2023

Diggi-loo Diggi-ley....


 Ett kul minne kom upp på facebook;  Mello i Linköping 2014! Oss känner ni väl igen, men känner ni igen de tre herrarna? 

En ledtråd: De vann först den svenska uttagningen och sen även Eurovision Song contest 1984 i Luxembourg.

Lustigt nog är deltävling 2 på lördag just i Linköping, men vi åker inte runt till alla deltävlingar varje år, det kostar alldeles för mycket med resa , uppehälle och biljetterna såklart, plus att jag måste jobba på helgerna också. Vi är så glada att vi har åkt till en deltävling varje år sedan 2006 ( förutom när det var pandemi).

Dagen i dag bestod av lång sovmorgon, lite städning och så ett IW-pass på F&S, skönt med lite långledighet.

Orsakullan undrar :
  1. 8. Ett handarbete…
  2. ...jag har faktiskt gjort en , eller möjligen två doptavlor med korsstygn, troligen finns de i källarförrådet nu, tro det eller ej! 


6 kommentarer:

znogge sa...

Visst känner jag igen grabbarna sm numera börjar bli gubbarna ;-)
Förstår att det skulle kosta alldeles för mycket att åka till varje deltävling men en är inte des sämsta.

Kram

BP sa...

Susjos och korsstygn är en kombo jag INTE får ihop i min hjärna - hahaha:-)
Visst kände jag igen killen till höger om schlagerkompisen - en Herrey-bror. Han har verkligen åldrats med värdighet som man säger. De andra två - nja;-)
Klart du/ni kan inte åka till alla deltävlingar. Har förstått att biljettpriserna är svindyra och hotellnatten och resan på det... Nej, då är det smartare att satsa på en deltävling live och sedan en resa till Liverpool:-)

Ditte sa...

Roligt att ni så länge åkt på en deltävling. Och Göteborg var ju ett bra val. Var inne på Herreys. Kul minne.. Bra gjort med korsstygn. Tror aldrig jag fick dem åt rätt håll.
Skönt med lite ledigt men du har en del ändå…😍 Kram

LillaSyster sa...

Det var tider det=) Idag ska jag gå runt och sjunga om de gyllene skorna..... fast bara lite lagom högt för mig själv. Ha en bra dag!

Anna i Portugal sa...

Det är kul att göra korsstygnstavlor, men jag tycker inte de är nåt jag vill ha på väggarna. Så jag slutade med den typen av handarbete, vill ju det ska fylla nån nytta med. Den låten satte sig verkligen, kan fortfarande texten.. dock inte rörelserna. Nåt att ha med i ditt gympaprogram kanske :)

femfemman sa...

Jo, jag kände igen den yngste. Har förändrat sig minst. Konstigt att du och din kompis ser precis likadana ut... även om det inte är decennier sedan som bilden togs, så är det allt några år.
Tycker att ni är otroliga dom ser till att uppleva schlagertävling på olika nivåer varje år. Stor kram!