söndag 26 februari 2023

Skyltsöndag


 Börjar dagens skyltsöndag med gårdagens tippning i mellodeltävlingen, nåja, 5 av 7 rätt är inte så dumt. Missade helt att rockgruppen har många fans och tog sig direkt till final, och tja, så dumma var de inte. Men gårdagen handlade om Loreen, och visst levererade hon, trots att hon blev avbruten av en miljöaktivist som stormade scenen mitt under hennes nummer.

Vi fortsätter med BP:s härliga skyltsöndag med lite tokigheter från nätet....

Inte dumt med alkoholfri starkpilsner!


Så det kan bli!

...man blir inte så sugen....

Lite så är det ja!!!

Inför nattens jobb passade det bra att gå ut och få lite luft och ljus, så det blev en promenad runt Råstasjön, och där träffade jag på denna gråhäger. 
....och ett helt gäng änder!

Orsakullan undrar : 
  1. 26. Dagens vuxna (tolka själv).
  2. ...gör nog sitt bästa !
9 kommentarer:

BP sa...

Japp, jag kommenterade ju utgången av Mellon hos dig igår. Yvonne hade också röstat på rockarna och på Mariette. Grattis till fem rätt av sju!
Och som vanligt är du världsmästare på att plocka roliga skyltar från nätet. Men visst är det makabert att kolla sketchen med den födande kvinnan, men efter allt du har skrivit om ditt BB så är sketchen betydligt närmare sanningen än vad man skulle önska...

Tusen tack för en klockren Skyltsöndag. Stort tack för länken också:-)

znogge sa...

Det var väl ingen dålig tippning från din sidan. Själv blev jag inte ett dugg förvånad över vilka som gick vidare. Loreens låt tyckte jag var väldigt bra och en given vinnare. Jag hoppas hon tar hem rubbet.

Snyggt skyltat som vanligt och förlossningsbilden ligger det tyvärr mycket i.

Kram och god kväll!

Äventyret framtiden sa...

Bra tippat!
Dina skyltar från nätet är väldigt roliga. Vissa närmare sanningen än man vill att det ska vara.
Bra skyltat!
Kram!

Åke sa...

En roligt blandad skyltsöndag. Förlossningen där med uppmaningen till höger så blir man lite rädd på hur utvecklingen ska gå, men bra att du visar det. Hägern vad trevligt :) Så bra att du delade Loreen. Grattis till 5 av 7 rätt :)

LillaSyster sa...

Nä, man blir verkligen inte sugen.
Bra tippat av dig. Kul skyltat =)

Ditte sa...

Bra jobbat med 5 rätt av 7. Undrar varför rockgruppen skulle var utspökad. Låten i sig var ju ok. Gillade Mariettes låt.
Gillade inte Loreens framträdande men när jag hörde låten utan att se henne gillade jag den. Väl mycket för min smak.
Du är ju fenomenal på att hitta nätskyltar och flera skratt blev det.
Inte minst år Alkoholfri Starkpilsner och "Död gris i srimlor.". Ja, alla var bar.
Skönt med en promenad inför nattens jobb.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

Anna i Portugal sa...

Som vanligt är dina skyltar från nätet roliga! Jag utgår från att alla gör sitt bästa :) Trevlig måndag!

Paula sa...

För första gången såg jag delfinalen i lördags, just för att Loreen var med, och visst var hennes låt bra. Ännu har den inte fastnat, men snart så. Och rockkillarna gillade jag också. Gråhägern, stackarn, så skröplig och frusen han ser ut...
Vi har strålande sol och 8 plusgrader i Faluland. Fågelsången överröstar takdroppet, det är VÅÅÅÅÅR
Kram

Susanne sa...

Fin blandning av bilder och den där från förlossningen känns dessvärre mer aktuellt än någonsin. Vart ska vården ta vägen?? På min avdelning är jag ensam ordinarie kvar på natten och dom är bara en handfull sköterskor kvar på dagen. Resten är bemanningssyrror... Det är allt annat än optimalt och ger tyvärr många gånger lite dålig stämning och frustration. Om än att vi så klart har bra bemanningssyrror också men det finns ingen kontinuitet längre. Det är så sorgligt och mycket skrämmande. Undrar vad som kommer krävas egentligen... Kanske göra som i Sörmland där man från en månad till en annan stoppat ALLA bemanningssyrror. Hur nu det ska gå??? Önskar dig en fin vecka och hoppas på att våren vill visa sig lite mer.