söndag 19 februari 2023

Skyltsöndag

Börjar BP:s skyltsöndag med min dalahäst-samling, den största ståtligaste på min hylla har jag fått av Ditte, som i sin tur har ärvt den av sin pappa, visst är den fin?

I fredags när jag kom till jobbet så väntade en tårta till oss på natten på BB, den var ett par dagar gammal, och ingen av oss fyra på natten åt något av den....oops!

I Avesta visade de tydligt vilken toalett som var för damer ...
...och herrar!

Sedär, fem rätt av sju blev det för mej igår, bytte ju i sista sekund ut Nordman mot Paul Rey att gå till final!

Avslutar med en kul skylt från nätet. Strax dags för natt nr 3 på jobbet....


 

9 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Hängde ju med även denna deltävling, anar att det nog är trevligt att vara där "live".
Höll ju traditionsenligt på Nordman här, sån är jag. ;)

Vi har en del dalahästar också varav den ena är ganska stor, ska fota den nån gång och lägga ut på min blogg. (Tror förresten jag gjort det en gång men det var nog längesedan, väl värt en repris).

Två dagar gammal tårta kan man nog vara utan. ;)

Ha en fin afton nu och lycka till med arbetspasset.

BP sa...

Har räknat till hela 11 dalahästar - otroligt! Skoj att du fick den bautastora dalahästen av Ditte. Den trivs nog bra hos dig och sina 10 kusiner;-
Nej, vem vill äta en flera dagar gammal tårta. Den här ser dock ut som en "ofarlig" cheesecake, så jag hade nog åtminstone testat en bit. Hoppas ingen "i ledningen" läser din blogg, för då var det sista gången de bjuder er på tårta;-)
Å varför tror du att jag är allergisk mot rosa och blått;-) Är så glad att Samuels föräldrar verkar ha samma "inställning" som jag;-)
Hörde av Yvonne idag att de norska killarna är jättekända i Sverige. Själv hade jag aldrig hört talas om dom - ooooops! Är nog för gammal. Nordman har tappat mycket av sin röst jämfört med för 30 år sedan. Tyckte att de två tjejerna så åkte ut hade ingenting i varken final eller semi att göra. Casanovas tyckte jag lite synd om. Det var ju en schlagerdänga av rang. Men jag klarar inte paljettbyxor på killar, speciellt inte på herrar med ölmage, så...;-)
Sista skylten - hahaha:-)

Tusen tack för din roliga Skyltsöndag och länken:-)

znogge sa...

Vilken fin samling av dalahästar du har och kul att du ville vida dem. Fint att du fick Dittes häst som helt klart hamnade i gott sällskap.

Jag tror inte att tårtan hade varit farlig att äta. Själv hade jag att avstått men vet att vissa hungriga kollegor hade slukat den med hull och hår.

Snyggt skyltat med en kul avslutande bild! Snyggt gissat dessutom av dig när det gällde vilka som gick vidare. Helt överraskad blev man dock inte.

Önskar en god kväll nu!

Kram

LillaSyster sa...

Fin samling av Dalahäst=)
Tufft att jobba tre nätter ♡ Det var nog smart att hoppa över tårtan. Ha nu några sköna lediga dagar!

Äventyret framtiden sa...

Storslaget av Ditte att ge dig en så stor dalahäst! Snyggt stall håller du dig med! :)
Så synd på rara ärtor som det heter och då tänker jag förstås på tårtan som troligen aldrig blir uppäten.
Sista skylten är kul, riktigt kul! Man ska vara försiktig var man lägger sig i höbärgningstider. Då kan de gå precis hur som helst ;)
Allt gott-kram!

Ditte sa...


Fint skyltat! Och jag räknar in dalahästarna i skyltningen.
Så roligt att pappas dalahäst från Dalregementet i Falun fick ett hem hos dig. Här bodde den ju många år i en garderob. Delad glädje är dubbel glädje.
Så roligt att se alla dina dalahästar på rad. En gedigen samling. Synd på tårtan som ni missade.
Kul med dalahästar till toan. Men rosa???
Bra med fem rätt av sju. Lyckades för egen del tippa in finalisterna och semifinalisterna. Men ingen av låtarna jag direkt fastnade för. Är nog lite svårflirtad.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

Anna i Portugal sa...

Generöst av Ditte! Usch för en gammal tårta. Kulla och Mas hade räckt tänker jag, rosa och blått för tjej/kille är så gammalt tänk. Hahah, nej ett fält är inte så bekväm plats för sex (börjar en bli gammal nu kanske när bekvämlighet är en faktor...)

Anki sa...

Älskar din dalahästsamling! Verkligen generöst av Ditte!
Toaskyltarna för kulla och mas var roliga! :)
Ha en fin måndag!
Kram

Paula sa...

Din rosa Dalahäst är allt lite tuff i det annars traditionella hästfältet! Är det Shuggie Bain som följer efter minsta hästen tro?
Vi har nog besökt samma dass du och jag för de skyltarna var välbekanta, "ler"
Jag insåg att man förmodligen inte spelar de låtar som gått vidare efter delfinalerna för jag hittade alla andra bidrag på nätet utom dem. Kanske logiskt, men om jag vill hör jag ju dem i finalen.
Kram från pörtet