lördag 18 februari 2023

Personlig leverans

Igår kväll vid 19.30 tiden innan jag skulle till jobbet så ringde det på vår porttelefon, det var postnord som ville leverera ett paket, "vi har inte beställt något" sa vi, men postnord hävdade att det stod mitt namn på paketet, så vi släppte in honom....en fredagkväll kl. 19.30....döm om min förvåning att det var kajalpennan jag beställt från Victoria Beckham för nästan 2 veckor sedan, och hade helt glömt bort den, och får den levererad till dörren! Otroligt!


Åren går, idag är det 6 år sedan vi flyttade till vår lägenhet här i Solna!


Full fart på jobbet i natt, och i Dagens nyheter så finns en tuff artikel om eländet på mitt jobb, 30 barnmorskor har sagt upp sig på Huddinge sidan, och 20 stycken på Solna sidan...hur ska detta sluta?

Blundar ett tag för detta och ser fram emot kvällens deltävling nr 3 i Melodifestivalen, jag ska ju jobba i natt, men åker in till jobbet tidigare så jag hinner se och lyssna på kvällens bidrag i alla fall! Har ändrat i tippningen och gissar att Paul Rey kniper den andra finalplatsen istället för Nordman...men vi får väl se. Klara till final är i alla fall de norska tvillingarna.
 

10 kommentarer:

BP sa...

Inte visste jag att Victoria Beckham även säljer kosmetika. Trodde hon bara hade jeans. Skoj med ett personligt, handskrivet kort.
Så NKS och Huddinge är i blåsväder igen. Grejen är ju egentligen den att de varit omskrivna i år och dag vid det här laget, men ändå har ingenting hänt eller förändrats. Så tragiskt kan jag tycka.

Tjuvlyssnade på bidragen igår och tyckte att de två norska killarna hade en riktig "dänga" på G. Nordmans bidrag blev jag besviken på. Ska bli spännande att se om du får rätt... igen:-)

LillaSyster sa...

Smidigt att få sakerna ända hem. Hoppas att du får en bra natt. Det är verkligen dags att höja statusen för alla som jobbar inom vården ♡

Znogge sa...

Då var det ju tur att ni tog emot leveransen i alla fall ;-)

Så tråkigt att det är så många som säger upp sig men jag förstår att personalen får nog. Varken vill eller kan acceptera arbetssituationen. Ledningen borde verkligen reagera.

Jag har inte tjuvlyssnat men förstått att vissa ligger bra till. Om det stämmer återstår att se.

Önskar en bra arbetsnatt nu!

Kram

Anonym sa...

Missat att förtidslyssna idag. Hinner inte och för det, innan "spektaklet" brakar igång. Är väl given utgång för de norska killarna. Hoppas bara att de inte vinner finalen. Ej heller duktiga ukrainska tjejen. Vill ju ha en svensktalande som representant för vårt land. Gammalmodigt!? Må så vara. .jag är gammal.
Önskar dej en lugn natt! Kram//Anna-Lena

Äventyret framtiden sa...

Ibland överraskar man sig själv när man har glömt bort beställningen man gjort. Fint att de inte gav med sig!
Det är för bedrövligt med vården som den är just nu. Lycka till alla berörda så det inte blir värre än så. Det räcker gott och väl som det är redan.
En fin natt önskas!
Kram

petra sa...

Men vilken service att du fick hem kajalpennan, hoppas du ska trivas med den hade ingen aning om att Beckham hade ett sminkmärke oxå:) ja det blir spännande med mello ikväll, kramar

Jossu sa...

Hoppas att pennan är bra. Jag visste inte att hon hade ett sminkmärke. Det hade varit kul att prova lite produkter därifrån

Anna i Portugal sa...

Nordman still going strong? Oj vad jag lyssnade mycket till Vandraren förr. Din och dina kollegors arbetssituation är verkligen oroande, är det någon som har lösningar?

Ditte sa...

Perfekt att få ett paket levererat till dörren-
Bra service.
Och tänk. hela 6 år sedan ni flyttade till Solna.Minns så väl flytten. Ett bra val.
Illa med alla banmorskor som slutar. När ska ansvariga tänka till.
Vad gäller "mellon" tittade jag på slutet och intressant att Paul Rey knep en finalplats. Vad gäller de norska killarna så anade jag att de skulle glida in.
Önskar dig en ok jobbnatt.
Kram

Paula sa...

Jag trodde det lugnat ner sig på barnmorskefronten, men ack så fel jag hade! Kan alla de som sagt upp sig hitta nya jobb inom sitt gebit? Och ni stackare som är kvar får slita ont...