tisdag 7 februari 2023

Tisdagsledig


 För ett tag sen så frågade min schlagerkompis om vi skulle gå på QX-galan ,som gick igår, dock med skymda platser på Cirkus. Jag tackade nej, kände att en schlagerhelg i Göteborg räckte. Men har redan ångrat mej, det var en fantastisk show med mycket musik, och min kompis minglade med kändisarna även igår, fick en hel del selfies...här är ett smakprov, ni känner väl igen dem?

Lilla familjen njuter av sommarväder i Mexico, och jag längtar efter lilla Samuel, som idag grät när han fick se farmor och farfar på mobilen, inte av glädje tyvärr, han kände inte igen oss ,suck! Fick den här bilden idag, det finns apor på resorten! 
Jag har tillbringat eftermiddagen på MoS där jag träffade en väninna som jag inte sett på flera år, så trevligt! Vi åt en asiatisk buffé på restaurang Pong, glömde helt bort att fota maten, men istället får ni en bild på desserten, mjukglass och fräsch frukt smakade bra!

Orsakullans dagliga fråga : 
  1. 7. När, var och hur…
  2. Maj månad.....Liverpool....via flyg....så tar vi oss till årets ESC! Har nu också fått beviljad semester i maj, kan vara bra att ha! Hihi


7 kommentarer:

BP sa...

Ja du - ska väl inte säga att du börjar bli gammal, för det blir du ju inte - hahaha!
Vet hur det känns att inte orka - man är ju inte 30 längre, eller hur?!
Kul att kompisen skickade bilder till dig, så fick du ändå vara med på ett hörn. Om jag känner igen någon kändis... Benjamin Ingrosso som borde gå till frissan, Tone och Mark Levengood - that's it. Ja, jag vet...
Härligt med semester i Mexiko. Det verkar gå riktigt bra att ha Samuel med på resan - ja, inte att han grät när han såg er, men rent allmänt.

Ditte sa...

Kan förstå att tröttheten hängde i. Men visst hade du orkat. Nåja, du fick se lite bilder så du var ju med. Några kände jag igen på bilderna men inte alla.
Hoppas galan sänds på tv.
Roligt dör lilla familjem med resan till Mexico men Samuel had enog lika gärna åkt till Kanarieöarna och plaskat. Hoppas de har det bra, vilket jag antar att de har. Och Samuel rusar ju inte direkt iväg på egna äventyr.
Kram

Anna i Portugal sa...

Finns väl gränser för hur mycket flärd en orkar med tänker jag :) Att fota maten är kul, men det glömmer jag också ofta. Huvudsaken är ju att det smakar bra och att en kan njuta i stunden.

femfemman sa...

Är nog dålig på kändisar. Mark?
Man kan inte vara med på allt.
Samuel blir glad när bmni ses hemma!
Aha... Liverpool... Hade fått för mej Manchester.
Glass och frukt! Mums! Kram

Guldkryckan sa...

Hade ju gärna gått på QX-galan, årets fest har jag förstått.
Bra att vara ute i tid för ledighet, grattis till detta.

Ha nu en fin eftermiddag.

Annika sa...

Ibland är det skönast att bara vara hemma, men jag fattar din Fomo!!
Snart snart får ni träffa lille Samuel igen.
Men vad KUUUUL med ESC för dig!! Jättekul!!!
Kramar!

Äventyret framtiden sa...

Samuel tar priset av idag! Så ljuvlig, så knubbig och snart ler han när han får träffa er lite mera igen.