onsdag 1 februari 2023

Jympa event!


 Äntligen är januari över, och februari tar över, det blir något ljusare ute!

Natten på jobbet blev hemsk, sjuka barn och sjuka mammor, vi var bara 2  (!) barnmorskor pga sjukdom ,tacksamt nog hade vi en undersköterska som hjälpte oss, än värre hade de nog på förlossningen, fullt som vanligt i hela stan, så svårt att hänvisa! Vid 03 tiden så skickades i alla fall en barnmorska upp till oss på BB, så vi kunde ta emot flera patienter och avlasta förlossningen. Men gissa om det var skönt att gå hem i morse!

Efter drygt 4 timmars sömn så var det dags för ett jympa-event i Täby på deras F&S mellan kl 18-21, tog bilen dit och vinkade mot BP:s hus när jag körde förbi, fick hjälp av google-maps att hitta till Bergtorptsanläggningen på Fogdevägen i Täby. Vi var ett stort gäng från olika föreningar, från Södertälje i söder till Norrtälje  i norr.  Blev bjudna på fika och massor av inspiration vad gäller den nya jympasatsningen med musik och rörelser. När det var massa prat så hörde jag dock inte mycket, men vi har jympat en hel del, och det tog jag med mig!
En bild när vi hade fikapaus i de fina lokalerna i Täby.  Hemvägen hittade jag utan google-maps, men snöigt ute , det var inte kul att köra i, men hem kom jag!
Skönt med en långledighet nu, och omladdning för en Mellohelg!


5 kommentarer:

BP sa...

Välkommen till min hemmaplan:-) Ja, "mitt" hus kan man knappast missa när man åker av vid Viggbyholm för att hamna på Fogdevägen;-) Stort tack för länken:-)

Så kul att du trivdes med alla F&S:are och blev inspirerad av den nya gympasatsningen. F&S på Fogdevägen måste vara relativt nytt, eller är det bara jag som inte har koll på min hemmaplan;-)

Härligt med långledighet efter den kaotiska natten. Å efter en sådan natt är det liksom inte en direkt tröst att ha fått en extra månadslön...

Ska bli skoj att höra din "utvärdering" av Mellos deltävling. Bästisen Yvonne och jag var redan oense om programledarna - hahaha:-) Hon gillar inte tjejen men älskar killen. Jag vet inte ens vem killen är, men älskar fjolårets sidekick. Dessutom är jag glad att slippa fjolårets Zia - hahaha:-)

femfemman sa...

Hu, så jobbigt! Hoppas att de som är sjuka återhämtar dig, både patienter och personal.
Låter kul med gympa. Inspiration behövs ibland.
Ha en god långhelg. Kram

Znogge sa...

Det där lät verkligen inte som en rolig arbetsnatt, varken för er eller förlossningen. Kan tänka mig att det ska bli skönt med lite långledighet nu och så mellon på det. Snart kör vi ;-)

Kram och god torsdag!

Ditte sa...

Trevligt med detta event och träffa andra och få inspiration.
Usch, vilken hemska natt. En arbetsmiljö och arbetsbelastning som är helt orimlig .
Vad trevligt nu med en mellohelg. Önskar dig en riktigt rolig helg i GÖteborg.
Varm kram

Anna i Portugal sa...

Det är så himla ledsamt med personalbristen ni har! Förstå det var skönt att gå hem och starta en långledighet och ladda om!