tisdag 21 februari 2023

Tisdagsmix


 Idag fick vi denna fina gruppbild från jympaeventet i Täby, här syns vi jympaledare från Sollentunaföreningen som var med på kvällen, som var inspirerande!

Idag åkte jag och storhandlade, men inga semlor följde med mig hem trots att det är Fettisdagen idag, min man verkar ha förätit sig på semlor just nu, för han ville inte heller ha!


Höll på att glömma de två biobiljetter jag har vunnit på jobbet för nåt år sedan, de går ut den 8/3...och med nattjobb och en Järvsöresa som är på gång måste ju dessa presentkort utnyttjas snarast, och ett inställt besök hos barnbarnet idag pga sjukdom gör att kvällen blir ledig....
...men jag och min man har svårt att komma överens om en film att se tillsammans som just ikväll går på vår närmsta biograf på MoS! Jag vill se "Avatar" filmen eller "A man called Otto", men se det vill inte min man! Han kunde tänka sig "Babylon eller "Plane", jag vill inte se någon av dem egentligen, men ok, Brad Pitt är med i Babylon, så den blir det ikväll.

Orsakullan undrar : 
  1. Fettisdagen, blir det en semla eller två?
  2. Som sagt, ingen semla idag i alla fall!


10 kommentarer:

BP sa...

Vilken glad bild på er F&S tjejer:-)
Nej, jag åt heller ingen semla idag. Märkligt dock att din man som ju älskar semlor inte slog till - han är förhoppningsvis inte sjuk;-)
Brad Pitt (nu med kort hår igen) är alltid en fröjd för (det kvinnliga) ögat. Så hoppas filmen är också bra:-) Filmen har ju fått mycket bra kritik. Ska bli intressant att läsa vad du tyckte.

Ditte sa...

Härlig bild! Och en bild som strålar entusiasm.
Vad gäller semla åt jag en idag. Vi promenerade i Lärkstan och hamnade på Odengatan och Lindquists konditori . Här fanns nog ett 1o-tal olika varianter och det var kö in. Men vi fick ett bord och det blev en semla.
Kul med bio. Och säkert blir "Babylon" helt ok.
Kul också med en kommande Järvsöresa . Kan säga att jag verkligen är avis. Rejält-
Kram och trevlig kväll.

Anonym sa...

Semla! Så klart! Passar attvinhandla på väg till "mormorstisdag". Goda! Men nu är det bra för i år.
Tycker att du får bestämma, om du är biljettvinnaren!
Hoppas att du blir nöjd med filmen! Kram

Anonym sa...

Anonyma Anna-Lena

Anna i Portugal sa...

Hoppas filmen var bra! Semla är alltid gott, men visst kan en föräta sig (fast jag kan nog inte det). Men det är ingen risk numera, har inte ätit nån på många år då jag aldrig är i Sverige i februari/mars. Och dessutom är utbudet av glutenfria väldigt dåligt (av naturliga skäl).

Znogge sa...

Ingen semla för mig heller men väl för Husse.
När vi ska gå på bio blir det ofta lite av en kompromiss då vi inte har samma smak alls. Hur som helt så är bio ändå alltid trevligt.

Kram och god onsdag!

Guldkryckan sa...

Således dags att utnyttja de där biljetterna, har samma problem, vad ska man välja för film ?.
Semla är ju gott, frugan tänker beställa hem "bullarna" och planerar göra dem själv, verkar spännande.

Ha det bäst nu.

Äventyret framtiden sa...

En så fin bild av er ledare! Toppenbra!
Glada gänget!

Ingen semla blev det här heller, men någonting helt annat som jag ska återkomma till.

Ha det gott-kram!

Paula sa...

Haha, så du fick vika ner dig! Ja Brad kan man se på förstås, jag har sett Avatar hemma i soffan, den gillade jag som sällan ser på film.Men jag håller på att lära mig att orka sitta stilla i två timmar och hålla koncentrationen uppe, det går om filmen är sevärd. Åt nog min senaste semla för sisådär 25 år sedan. I finland är semla en småfranska, och den söta semlan heter fastlagsbulle. Orsakar ibland förvirring...hihi
Kram

Annika sa...

VAD tyckte du om Babylon?
Har inte sett den, men hört så mkt dubbelt om den.
Trevligt med vinsten av biobiljetter!
Fin bild på alla er ledare.
Kramar!