onsdag 15 februari 2023

Tällberg

När vi båda ska jobba hela helgen så får man passa på att ” fira” när man är ledig mitt i veckan! Här är vi på väg till Tällberg för en övernattning…
 
…på Åkerblads Hotell…

Där ingick entré till deras spa…
…hur mysigt som helst! 
..soft musik … en brasa…
…och så badade vi i utomhuspoolen…helt ljuvligt! 
Julgransljusen är fortfarande kvar i granen…
Vi hann aldrig med att prova inomhuspoolen…
På väg till middagen i restaurangen…
En trerättersmiddag väntade på oss,  jag valde sikrom till förrätt, röding till varmrätt och jag tog ostar till dessert, medans min man tog en hallonsorbet, mycket gott allting och en fantastisk service.
Lite förvånande så var det fortfarande dekorerat med julblommor och tittade man ut så lyser granarna som i juletid, dock inte så mycket snö kvar här.  Vi har en minisvit med jacuzzi, så jag njuter till fullo! 


9 kommentarer:

BP sa...

Helt UNDERBART!!! Ni vet verkligen hur man njuter när man jobbar skift till vardags.
Att julen är kvar får ni helt enkelt ha överseende med;-) Gissar att suiten, maten och utomhuspoolen är en perfekt kompensation för några julstjärnor;-)
NJUT!!!!

Anonym sa...

Låter fantastiskt! Ni är ett par som unnar er saker. Vi är nog många som borde göra detsamma! Låter bara lite då där med julgrejerna... men det är väl bara att bortse från. Kram//Anna-Lena

Guldkryckan sa...

Helt jäkla perfekt ju, det närmsta jag kommit till en sådan vistelse var ju i Varberg med kneget för några år sedan, fast jag skippade spa och liknande aktiviteter, men nästa gång kanske. ;)

Ha en fin Torsdag.

Ditte sa...

Vilken härlig idé ! Och inte minst att byta miljö. Tällberg och Åkerblads är ju båda så trevliga. Och en minisvit är ju pricken över i. God middag härtill.
Lite trist att julen dröjt sig kvar men en bagatell i sammanhanget.
Ha det allra bäst.
Kram

Annika sa...

ÅH det är ju sååå mysigt i Tällberg. Perfekt att ni för iväg dit.
Men julen .. fattar noll ... :D
Men annars, superdupermysigt.
Ha det toppen nu!
Kramar!

Äventyret framtiden sa...

Ni är kloka ni två som tar vara på varandra, på livet och på tiden! Toppenfint har ni det också, fastän lite julbetonat men julen vara ju ända fram till påska som det heter. Bara njuuuut!
Kram

znogge sa...

Vilka härliga och mysiga dagar! Dessutom lät maten alldeles gudomlig. Jag åt ju röding själv i tisdags och blev inte besviken heller.

Önskar en fin torsdagskväll nu!

Kram

Anna i Portugal sa...

Där har jag också varit! Många år sedan nu, men vi badade i jacuzzi och inomhuspool minns jag. Det var mitt i sommaren, minns ingen utepool, kanske den är ny? Låter som ett perfekt avbrott i vardagen. Julgrejer kvar? Märkligt..

Paula sa...

Det såg så lyxigt och mysigt ut där i Tällberg. Men hur var det med snö? Ja ni skulle ju inte åka skidor, men det piggar upp om det är lite vitt på marken. Här spöregnar det så den sista snön försvinner nog. Kram