onsdag 22 februari 2023

Onsdag och jobb igen...

Nehej, filmen Babylon med bl.a Brad Pitt ( drygt 3 tim lång!) var ingen hit, hujeda mej! Jag ger den två "stjärnor", min man 3 stjärnor, men han har lovat att betala biobiljetterna nästa gång vi går på bio, haha!

 DN:s recension kan ni läsa HÄR. 

Lyser upp denna onsdag med tulpaner som min man kom hem med häromdagen.
 

För nästan exakt ett år sedan, den 21/2 , då Samuel fyllde en månad, så var det dags för mej att för första gången bli inkopplad med mitt nya CI-implantat, själva operationen gjorde jag en månad tidigare. Här kan ni läsa mer om min inkoppling den dagen : https://susjos.blogspot.com/2022/02/inkoppling.html. Fotot är från den dagen. När som helst borde det vara dags för en ettårs kontroll, tycker tyvärr att jag hör lite sämre, så jag ska kontakta ci-teamet via 1177. 

Strax dags för ett IW pass innan det är dags för två jobbnätter igen...ingen rast, ingen ro!

Orsakullan undrar idag : 

  1. 22. Jag finner det totalt nödvändigt att…
  2. ...ha en relativt bra hörsel så att jag kan jobba!

7 kommentarer:

znogge sa...

Så tråkigt att höra att du tycker dig höra sämre :-( Då är det kanske lägligt med en ettårskontroll.
Så vackra tulpanerna är!

Kram

femfemman sa...

Hoppas verkligen att du får snar hjälp och uppdatering av dina hjälpmedel!
Tre timmar, det är långt om inte bion är så bra. Svägerskan "lurade " med mej på bio i söndags. Hon hade hört recensionen i TV, och den hade varit bra.
"En liten bokhandel i Paris" var titeln. Det var nog raka motsatsen till en film med Brad Pitt. Men också värd en tvåa ( av fem). så den rekommenderar jag inte, då din man ska bjuda på bio. Ha en fin jobbnatt! Kram

BP sa...

Man kan inte alltid vinna så att säga - hahaha:-) Så Brad Pitts utseende var sekundärt - hahaha:-)
Minns mycket väl ditt detaljerade och minst sagt tekniskt sofistikerade inlägg om implantatet och hur det fungerar. En teknikens under om du frågar mig.
Inte roligt att din hörsel har försämrats igen. Bra att du tar initiativet själv att kontakta dom. Önskar dig lycka till!
Önskar dig också en dräglig natt.

Anna i Portugal sa...

Vad trist att tre timmar på biografen var lite bortslösat. Hoppas du får hjälp med implantatet, låter ju illavarslande om hörseln blir sämre igen.

Ditte sa...

Nu har du sett filmen och de låter bra att maken står för nästa film ni ska se.
Hoppas du får en tid och kan kolla upp ditt implantat-För att höra sämre ska du ju absolut inte. Var inne nu och repeterade, läste på nytt ditt inlägg, från när operationen genomfördes.
Vackra tulpaner från maken och de andas ju vår.
Önskar dig en lugn jobbnatt. Men känns lite tveksamt om det blir just lugnt. Men kanske ok.
Varm kram

Äventyret framtiden sa...

Tulpaner från Amsterdam eller från Skåne. Vackra är de hur som helst.
Bra att få veta om filmen och den tvåa du gav den, så att jag inte får för oss att gå på just den filmen här när den kommer hit.
Hoppas att du snart får gå på kontrollen och att du får "ordning" på det du upplever som sämre hörsel. Håller tummarna hårt för att det går att lösa smidigt.
Ha en fin natt!
Kram

Hannas krypin sa...

Kul att se att barnet heter Samuel (antar det är barnbarn?). Min äldsta heter också Samuel. Känns inte som att det är ett så vanligt namn. Så bra det är med tekniken och alla hjälpmedel som finns tack vare det.