måndag 13 februari 2023

Glad måndag

Lite pirrigt , för idag var det dags att köra mitt nya jympapass igen, tredje gången gillt. Det var två veckor sen sist. Trött idag efter en hektisk helg, men var tvungen att köra igenom passet hemma innan jag tog mej med tåg och promenad till Stinsen.
 
Efter passet var jag såhär glad, passet går bättre och bättre, hade gjort lite förändringar som passar mej bättre...så snart är jag nöjd! En glad måndag alltså, Caritas tema!

Orsakullans frågor : 

  1. 11. Berätta om din barndoms födelsedag.
  2. Minns när jag fyllde 10 år, för vi har foton från kalaset där jag står och vinkar in i kameran och mina kompisar sitter runt köksbordet, korv med bröd och tårta tror jag det bjöds på. Är klädd i en röd dress som jag tror mamma hade sytt åt mej. Stolt och glad ser jag ut, för visst är det nåt speciellt att fylla 10 år. 
  3. 12. Ett riktigt fynd.
  4. Så kändes det när vi tittade på vår nya lägenhet som vi sen köpte, kände direkt att här vill jag bo, och att sen också komma så mycket närmare stan, win-win helt enkelt!
  5. 13. I min godispåse…
  6. ...på bio köper jag gärna en påse "Gott och blandat", är också förtjust i hallonlakritsskallar! Men köper sällan godis!

9 kommentarer:

Ditte sa...

Härligt! Och du ser verkligen strålande ut. Roligt att du själv nu börjar bli nöjd. Deltagarna har nog varit det hela tiden.
Ler när jag läser om din 10-års dag. Minns även min...
Grattis till köpet av er lägenhet. Förstår ätt ni är supernöjda.
Vad gäller godis... Jodå, gärna lite smågodis.
Kram

Anna i Portugal sa...

Tänker att det är nödvändigt att det får sätta sig, det tar väl några gånger innan det är på plats allt. Jag älskar lösgodis, men äter det i princip aldrig längre. Godiset här i Portugal är inget speciellt så jag avstår hellre. Men visst är dödskallarna goda, fast jag gillar de sura (gul/rosa) bättre.

BP sa...

Såååå skönt att passet "satt". Gissar att inte bara du utan även dina motionärer var riktigt nöjda:-)
Har också funderat på mina födelsedagar, men jag minns ingen. Eller jo, jag minns, men jag skulle inte kunna specificera vilken födelsedag det var.

Äventyret framtiden sa...

Trägen vinner, snart sitter allt där du vill att det ska sitta. Känner till hur mycket man behöver träna själv innan man kan träna andra. Du är en tuffing som är igång otroligt mycket.
Lycka till !

Hannas krypin sa...

Vad kul att det går bättre och bättre med passet. Jag gillar också hallonlakritsdödskallar och köper dom jämt.

Anonym sa...

Gott när det funkar.
Men röra på sig, det får man ju, även om det blir lite galet.
Min tioårsdag inföll två dagar efter att Kennedy blivit skjuten. Minns allt så tydligt. Kändes oroligt även för den var tio. Kram //Anna-Lena

Znogge sa...

Så skönt att passet känns bättre och bättre men övning ger färdighet. Kan tänka mig att du upptäcker förbättringar som kan göras men det tror jag inte att motionärerna har några synpunkter på utan de är säkert nöjda.

Önskar en fin alla hjärtans dag nu!

Kram <3

Annika sa...

Stort grattis till att passet gick SÅ bra!
Vilken skön känsla.
GLAD Alla Hjärtans Dag till dig!!
Kramen!

Anni sa...

Där fick du mig att tänka på tre speciella födelsedagar, kanske värda att berätta om i ett inlägg:-)
Känner mig nöjd med att ha tippat rätt om låtarna i lördags. Men väntar på någon BRA låt. Är inte alls nöjd med det jag hört hittills. Är du?