lördag 25 februari 2023

Melodifestivalen deltävling 4


 Ikväll handlar det om Loreen! Jag pratar om Melodifestivalens sista deltävling i Malmö, oddsen säger att Loreen går vidare till final, och ja, jag håller med, ska bli kul att se hela låten ikväll och Loreen på scenen, för såklart har jag sett till att vara ledig ikväll! 


Här kan man höra en väldigt kort snutt av låten, 24 sekunder...


Har förstått att den 16-åriga Kiana är stor favorit också, liksom hårdrocksbandet,  så har ändrat min tippning lite...ikväll vet vi!

Idag är det internationella CI-dagen, så grattis till oss alla som fått bättre hörsel tack vare cochleaimplanten! 

Orsakullan undrar idag : 

  1. 25. Dagens barn…
  2. ...gillar jag, allra mest mitt barnbarn Samuel!

11 kommentarer:

znogge sa...

Ja, vi får väl se hur det går men jag skulle bli mycket förvånad om Loreen inte går vidare. Jag har inte tjuvlyssnat så några övriga gissningar från min sida blir det inte.

Önskar en god lördagskväll nu!

Kram

BP sa...

Yvonne och jag diskuterade Loreen idag. Hon tyckte att hon hade en vinnarlåt och sedan tre totalt misslyckade bidrag i tidigare melodifestivaler. Så varför fortsätter hon. Ja, det kan man ju fråga sig. Men med tanke på "Evorna" så...
Ett fantastiskt hjälpmedel - cochleaimplantatet. Så många som har hjälpts till bättre hörsel. Å implantatet har ju även förändrat ditt liv till det bättre.
Klart du gillat Samuel:-)

Guldkryckan sa...

Blir nog en chock om inte Loreen går vidare så det måste hon ju göra, bra artist det där, levererar alltid sitt bästa.

Fantastiskt vilka hjälpmedel det finns idag, underbart och en skillnad har det ju gjort för dig.

Tillönskar dig en fin kväll framför melodifestivalen, vi sitter här också förstås, heja sverige...eh...eller vad det nu heter. ;)

Anonym sa...

Visst är det barnbarnen som står en närmast hjärtat. Men det finns många fina barn.
Är egentligen inte så förtjust i Loreen. Är nog hennes uttryck jag inte gillar. Men det kanske är en bra låt i kväll. Får blunda och lyssna. God kväll! //Anna-Lena

LillaSyster sa...

Stort grattis till förbättrad livskvalitet med ditt implantat. Hoppas att Samuel mår bättre nu och att du snart får pussa på honom.
Antar att du nu sitter i soffan och är laddad för mello =) Ha en bra kväll!

Äventyret framtiden sa...

Ett bamsestort grattis till implantatet som har sin egen stora dag idag!
Givetvis så är Samuel din stora favorit.
Jag har inte alls följt med mellon så där är jag en nolla nu, men Loreen brukar ju leverera.

Godkväll-kram!

Ditte sa...

En dag väl värd att uppmärksamma och jag är så glad att du fick ditt implantat och gläds med dig.
Vad gäller Mellon så såg jag nu mellanakten med Carola och kan nog undra om inte de andra undrar vad de gör här. Jag tyckte de var ett hääftigt nummer på alla sätt.
Loreen ? Tja, inte min favorit. Gillade Mariette och Kiana betydligt bättre. Men om en inte ser Loreen så kanske det känns bättre.
Vad gäller det du gillar mest försår jag att det är Samuel.
Önskar dig en fin kväll.
Kram

Anonym sa...

Loreen... nä, inte min favorit idag heller. Det hörs ju inte ett dugg vad hon sjunger. Och som hon åbäkar sej. Gillade alla de tre bidrag som kom på plats två till fyra, däremot! Kram//Anna-Lena

BP sa...

Svar: Ja, jag satsade min tia på hårdrockarna. Tyckte de var coola och roliga. Å trummisen med LED-masken var riktigt rolig. Påminde om de två norrlandskillarna Hooja. Lite "plagiat där. Att 16-åringen gick till semin var - trist enligt mig. Och Loreen - ja hon hade ju gått vidare innan hon öppnade munnen, och innan "kuppen" av miljöaktivisten.
Håller du med?

Anna i Portugal sa...

Hoppas det blev som du ville i denna deltävlingen. Jag lyssnade de 24 sek på Loreen och tycker det lät väldigt likt den låten hon vann med för hundra år sedan :)

Agneta sa...

Jag blev inte ett dugg imponerad över Lorens framträdande eller låt. Mariette borde gått direkt till final istället för henne. Tyckte dock att bandet som jag glömt namnet på men som också gick vidare till final var rätt bra, i övrigt har det varit väldigt dåliga bidrag i år. Men jag är nog lite tråkig när det gäller musik och musiktävlingar. :)