lördag 16 december 2023

Glöggmingel på annat vis

Idag var vi bjudna till svägerskan på glöggmingel med tilltugg, hela tjocka släkten skulle komma dit, även lilla familjen trots den stora flytten i morgon. Men svägerskan är sjuk , så hon var tvungen att ställa in. Lilla familjen passade då på att packa och flytta en del idag. Vi passade på att ha lite glöggmingel med middag här hemma för yngsta sonen (flickvännen var tyvärr sjuk), som ska fira julen i Finland i år. Så mysigt att få rå om honom hela kvällen!
Min man har köpt julgardiner på Hemtex, och idag kom de upp! Första gången vi har julgardiner i denna lägenhet sen vi flyttade in 2017! Vi blev riktigt nöjda.

I morgon hjälper vi till med flytten från stan till Vendelsö...
 

6 kommentarer:

Ditte sa...

Så trist att flera var sjuka. Men så blir det ibland. Trevligt förstås att träffa yngste sonen så här före jul.
Jättefina julgardiner och de gav verkligen ett ombonat intryck så här i juletider. Kul att M köpte dem . Förstår att ni blev nöjda.
Har nog för egen del aldrig haft "speciella" gardiner men bytt lite som jag tycker. Vet dock att mamma alltid hade julgardiner.
Önskar lilla familjen lycka till med flytten i morgon.
Kram

znogge sa...

Plan B kan bli bra den med! Så fina gardiner så det gjorde maken bra. Vi har bara gardiner i ett rum så julgardiner nej, men jag måste erkänna att jag gillade dessa <3

Lycka till med flytten i morgon!'

Kram

BP sa...

Det är så himla många som är sjuka just nu, men himla synd att minglet hos svägerskan blev inställt. Kul att yngsta sonen åtminstone kunde njuta av... ja, vad lagade du för mat;-)
Alltså att din man var så "huslig" visste jag inte. Julgardiner - ELOGE!!! Gissar att det även var han som hängde upp dom. Det blev hur fint som helst:-)

Lycka till med flytten imorgon. Det är ju en bit mellan Vasastan och Vendelsö om man säger så. En himla tur att det inte är 12 minusgrader utan 6 plusgrader imorgon. Håller dock tummarna att det inte regnar:-)

LillaSyster sa...

Min make skulle aldrig köpa gardiner än mindre hänga upp några. Så grattis till dig som har en egen hustomte=)
Tråkigt när roligheter ställs in, men nu fick du ju kvalitets tid med sonen=) Stort lycka till med flytten idag, det blir ett hårt och långt träningspass. Glöm nu inte att dricka vatten under dagen och ta några fikapauser!

Anna i Portugal sa...

Så juligt med de röda gardinerna! Lycka till med flytthjälpen idag.

Anonym sa...

Fina varma gardiner. Förstår att det var fint att ha sonen flr er själva en stund. Ha en fin flyttdag! Kram// Anna-Lena