söndag 3 december 2023

Skyltsöndag och 1:a advent

Så är det dags att tända det första ljuset idag...
Lilla familjen skulle komma förbi på adventsfika idag, men frågade om vi inte kunde komma över till dem istället, de är fortfarande lite förkylda. Precis när vi åker ner i hissen för att ta oss till pendeltåget, så ringer äldsta sonen på videochatten oh berättar att Samuel har över 38 graders feber igen, och då bestämde vi oss för att inte åka dit. Istället så gick jag ut på en promenad...
I vår rondell har julgranskulan kommit upp.
Det var kallt ute, runt -6 grader, så då var det skönt att komma in och få lite fika, såklart ska det vara ädelost på pepparkakorna.
 
BP:s skyltsöndag idag, denna skylt finns utanför F&S i Sollentuna,

Så lite tokigt från nätet. Ha en fortsatt fin 1:a advent!


8 kommentarer:

BP sa...

Så synd att stackars Samuel fortfarande inte är frisk. Antar att han är inte ensam om det. Många vuxna och barn som har feber, hostar och snörvlar. Väldigt smart av er att inte åka dit och bli smittad. Speciellt i ditt fall är det ju extra känsligt. Det kommer fler tillfällen!!!

Pepparkakor och ädelost tillsamman har jag aldrig testat. Ja, du vet - jag och en blandning av sött och salt har aldrig gått ihop;-)

Skylten på F&S påminner lite om den Klimakteriehäxan lagt upp, fast där rekommenderas att ta trapporna - hihihi:-)

Tusen tack för länken och din fina Skyltsändag:-)

Carita Liljendahl sa...

Ja, suck dessa förkylningstider... klokt att avvakta med besöket tror jag.
Fin vinteromgivning och belysning hos er!

LillaSyster sa...

Håller tummarna för att Samuel kryar på sig snabbt.
Var också ute på en kort promenad, det biter bra i kinderna - gott att komma in och värma sig med kaffe. Snygg mugg du har =)

Äventyret framtiden sa...

Snart kryar de på sig, men bäst var det för er att stanna hemma, äta pepparkakor med ädelost och så en saffransbulle? på det.
Den sista bilden med text fick mig att skratta högt. 😂
Det första ljuset är tänt, njut av 1 Advent.

Ditte sa...

Så synd att Samuel är sjuk igen och att det inte blev något besök. Tycker han drabbats så hårt av sjukdom. Hoppas nu att det inte blir långvarigt.
Men adventsfika hemma gick ju bra det också. Så blev det även för oss.
Kul skyltar! Och att ta sig ner med hiss eller rulltrappa är ju kanske ok. om en tränat.
Skrattade gott åt sista bilden.
Önskar en fin kväll.
Kram

Klimakteriehäxan sa...

Kaffefilter-idén är ju perfekt om man vill pigga upp en tråkig vanlig tröja ...

Znogge sa...

Stackars Samuel som har feber igen men tyvärr är det sådana tider nu. Dock var det nog ett klokt beslut att inte träffas i går. Det kommer fler tillfällen!

Kram och glad måndag!

Paula sa...

Men usch vilken otur ni har med lilla Samuel och lilla familjen. Visst är det typiskt småbarnsåren, men ibland blir det extra tydligt när det alltid är någon bacill som förstör trevliga planerade möten! Du tog väl några extra pepparkakor som tröst! Ja o efter ett pass är det nog bäst att ta hissen för ack så stel man blir, vill jag minnas.....
Kram