måndag 10 februari 2020

Glad måndag

Det är tomt i gallerian Stinsen nu för tiden  då så gott som alla butiker har stängt.

Men på F&S är det full fart, och idag har starttiden ändrats till det positiva för mina motionärer, så fler hinner komma till passet. Trött efter tre nattpass så var det ändå ljuvligt att få svettas till mitt basjympapass. Verkligen en glad måndag som Carita håller i, vakar av efter helgen, jympa, sushi och vin dagen till ära!

Orsakullan undrar i sin februariutmaning : Tv är något som jag…
...tittar på, men det blir mest serier och så rapport såklart.  Eftersom jag jobbar natt är jag glad att svtplay finns, så man kan följa serier i alla fall!

9 kommentarer:

znogge sa...

Så tråkigt att butikerna har fått stänga igen. Kanske finns det för många gallerior...

Kram och glad måndag även om det snart är tisdag :D

Ditte sa...

Förstår att du är sliten efter tre nattpass. Men kan också förstå att gympan piggar upp. Och är det dessutom ändrade tider så fler kan komma känns det förstås än bättre.
Kram!

BP sa...

Det gör ont i mig att se Stinsen så folktom. Men F&S håller sig uppenbarligen kvar till Stinsen ska rivas. Här kan du läsa mer om ett av mina favo gallerior förr i tiden: https://mitti.se/nyheter/stinsen-tomten-ladan/?omrade=sollentuna.

Himla snygg selfie. Vet inte hur du gör att du alltid ser så fräsch ut trots nattarbete...

Tv skulle jag nästan kunna vara utan.Allt finns ju på svtplay.

Ama de casa sa...

Jag håller med BP - det gör ont att Stinsen är på upphällningen. Jag minns hur glad jag blev när det byggdes. Att shoppa en Mercedesbil var inget jag var sugen på då när vi flyttade in i huset i Sollentuna, men när alla roliga affärer kom dit istället blev det en helt annan sak.

Visst är det bra med webb-TV! Då kan man titta när man vill. Gillar inte att passa tider - utom när det gäller Schlagern. Fast nu börjar jag vackla även där...

Ha en glad måndagskväll!

Anki sa...

Du ser oförskämt pigg ut,trots tre nätter på jobbet!
Ha en bra tisdag!
Kram

dianasdrömmar sa...

Trist med Stinsen minns när det var full action där, har tom jobbat där kram

Mia Halvarsson sa...

Glad och nöjd denna måndag var du :) Hoppas tisdagen blir lika lyckad <3
Däremot verkar idén med gallerior vara mindre lyckad....

Paula sa...

Men oj, vad månne bliva av alla tomma köpcentrum? Trodde det mest var i de mindre städerna det gällde! Friskis o Svettis i all ära, men nog får dom jobbigt att fylla alla tomma lokaler. I min stad Ludvika där finns säkert 3-4 gym alldeles i centrumkärnan nu, varje gång en butik stänger så flyttar ett gym in. Det har totalt gått inflation i dem, o jag får inte in i min skalle hur kunderna ska räcka till alla?
suchi, vin och gympa, vilken underbar kombo, och halleluja för play-kanaler som har gjort oss till mycket mer flexibla individer!

Annie - Stora Små Äventyr sa...

Det är verkligen konstigt att Stinsen står så tomt nu, minns när jag växte upp att det var dit vi åkte när vi skulle shoppa :)