söndag 2 februari 2020

Skyltsöndag

I sista sekund så bytte jag ut Robins finalplats till The Mamas, fick trots det lika många rätt, det var ju Felix jag skulle ha bytt ut mot The Mamas!
Visst var det underbart att Mello drog igång igår, underbara programledare och en del härlig musik, alla genren får ju vara med, så mycket blandat blir det. Gårdagen bjöd inte på så mycket spännande musik. Helt klart var The Mamas bäst, men resten var sådär. Gillade dock Robins refräng.


Underbart var att få träffa sonen med flickvän igår, jag stod vid spisen igen och lagade till Chili con carne.

 Men nu är det BP:s väl förvaltade skyltsöndag, så här kommer lite från nätet....
Så pass!

Idag var det dags att åka till Upplands Väsby och gratulera guddottern som fyller 17 år. Denna fina skylt fick hon av sina kompisar, visst är den fyndig!!!!

Tårtan är ju nästan som en skylt!

Inte med sjutton ljus dock, det bidde bara ett!
En intensiv ledig vecka är över, jag skulle vilja vila upp mig ännu ett par dagar!

10 kommentarer:

znogge sa...

Vilken härlig kväll och så bra tippat av dig men du är ju snudd på expert ;-)

Ja, det ligger off. Vi ska bo på Rezi som ligger inne i centrum av Parga. Vi föredrar Piso Krioneristranden framför Valtosstranden men det är så klart en smaksak. Det är i alla fall vår strand och vi gillar naturen vid den. Det man kan tänka på är att Parga är ingen ort som lockar så många barnfamiljer så det brukar vara tämligen barnfritt på alla hotell.

Kram

Geddfish ♥ sa...

Förstår att du tycker det är toppen att Mellon har börjat! Jag tittade hemma hos Sarah´s men det blev nog mer prat än njut. Tyckte faktiskt inte att jag fastnade för någon låt nu.
Chili con carne! Wow, det var min fredagsrätt en gång i tiden, så mumsigt, men numera bortglömt.
Kram!

Mia Halvarsson sa...

Wow vilka skyltar och grattiskortet (?) är ju vansinnigt bra gjort :D för att inte tala om tårtan....mums!!! Så sugen jag blir :D :D
Ha det gott nu, så gott det går, hoppas det blir hyfsat lugnt på jobbet....

Paula sa...

Självklart är kompisarnas skylt till din guddotter veckans absolut bästa. Gjord med kärlek och omtanke, o visst var tårtan superläcker, är det en rosa bil på toppen?
Mellon kan jag inte orda om, den hittar inte in i min teve...
Ha en fin vecka, vila får du antagligen vänta med tills du blir pensionär. Fast, ärligt talat, jag tror inte du har tid att vila då heller...hihi

BP sa...

Grattis till fem av sju rätt. Men du kan ju sånt, är alltså inte förvånad;-)
Skylten din guddotter fick är otroligt kreativ och fyndig. Så himla roligt!
Tårtan skyltar absolut för antingen ett duktigt konditori eller en hobbykonditor som kan sin sak. Ingen prinsesstårta, ingen marsipan - bara en sån sak:-)
Ja, din vecka har ju inte precis varit en vilovecka om man säger så. Det var ju fullt upp under din ledighet. Men du är ju ett energiknippe, så du klarar nog några nattpass;-)
Önskar dig dock en lugn första natt efter långledigheten.

BP sa...

Me again: Glömde ju tacka för den fina skyltningen och länken:-)

Znogge sa...

Jag skulle tro att ert hotell är bättre än vårt och dessutom får ni massor med gratismotion så det blir säkert bra ;-) Vi latmaskar, eller husses knä, väljer det centrala :D

God måndag!

Anki sa...

Härlig skyltning! Bäst är skylten till din guddotter! Underbar! Tårtan ser härlig ut också!
Grattis till 5 av 7 rätt!
Ha en fin start på veckan!
Kram

Ama de casa sa...

Vad kul att Schlagern är igång igen! Ska kolla på deltävling nummer 1 när jag får tid nån gång :-) Du gissade ju himla bra också - som vanligt :-)

Härlig skyltning! Den guddottern fick var helt fantastisk! Kreativ, personlig och kul :-D

Hoppas jobbnätterna blir lugna!

Ditte sa...

Kul skyltar! Skrattad egott åt alla. Du är en fena på att hitta dem.

Vad gäller "mellon" var jag inte imponerad. Men jag tyckte programledarna var helt ok. DEt var mest låtarna jag inte direkt fastnade för. Robin B var väl ok och så även the Mamas. Men resten...Inget för mig alls. Gillad Sonja Aldéns låt i sig och hon kan ju sjunga.

Kul med sonbesök och jag kan tänka mig att din chili var god.HOppas du fick höra en del om och från floridaresan också...
Kram