lördag 1 februari 2020

Melodifestivalpremiär


Så äntligen är det dags för lite glitter och glamour denna mörka årstid, det behöver vi alla.
Melodifestivalpremiär i Linköping!
Har lyssnat igenom låtarna, den minut som man får se och höra, och min tippning ser ut så här: Robin och Felix till final, MEN, ett stort MEN, jag kan ha tippat fel, och istället för Robin så är det The Mamas som kniper finalplatsen??? Hur som helst så är de dessa fyra som går vidare. Vi ska ju se Andra chansen i Eskilstuna, och jag tror säkert att vi får se två av dessa fyra bidrag som jag tippat till final och andra chansen.
Ikväll har vi bjudit in våra killar med flickvänner på middag , yngsta kan inte komma, men äldsta med flickvän kommer, är ju så nyfiken också att få höra hur deras Floridaresa över jul och nyår var! De vet redan att de får se Mello på TV ikväll, haha!

7 kommentarer:

Znogge sa...

Ha ha! De blir säkert inte förvånade att mellon står på dagordningen ;-) Resan får de berätta om under mellansnacket. Jag har inte lyssnat på låtarna i förväg men noterar ditt tips för att se om du har rätt.

Så kul med Parga för er del med. Jag kan nästan garantera att ni inte blir besvikna för det är en pärla. Vilket hotell ska ni bo på?

Kram och god kväll!

Ditte sa...

Klart att du ska titta! Jag låter nog teven vara på i bakgrunden men brukar inte direkt vara förtjust i "spektaklet. Förra året tyckte jag det var riktigt trista låtar som var med. Jag vill helst när programmet är slut komma ihåg något från någon melodi.
Kul att ni ska se "andra chansen" på plats. Och roligt att se om dina tips går in. Jag har inte alls lyssnat på bitarna så de är helt nya för mig.
Önskar er en fin kväll tillsammans.
Kram

BP sa...

Kanske yngsta sonen visste att Mellon väntade;-) Ska bli kul att följa dig, Ama och Åsa och era kommentarer. Å jag tror inte ett dugg på att Ama inte kommer kolla den första deltävlingen. Följer som vanligt Mellon hos er tre, men ska nog titta på Andra chansen, för där är ju du och väninnan med:-)

Ama de casa sa...

Jag har nollkoll på första deltävlingen, men dina "spådomar" brukar ju stämma, så jag tror på ditt tips :-)

Kommer nog inte att kolla alls. Krockar med en vinprovning ;-)

Anki sa...

Hm ... må bästa låt vinna! Ingen aning om vilka som är med, men det var nog bra ... kanske ...
Ha en fin söndag!
Kram

Guldkryckan sa...

Jodå, satt där som en lydig pojke och tittade, lyder alltid min fru, bra för husfriden ;)

Hoppas rätt låtar vann, jag har ingen aning men finalen ska bli intressant att se.
Skickar vi rätt låt i år?
Återstår att se :)

Ha det bäst nu.

Mia Halvarsson sa...

Jaha, då var den här veckans deltävling över....och nu vet vi vilka som går vidare på ett eller annat sätt, direkt eller andra chansen. Nu får vi se hur det går med resterande tävlingar :) Du har ju lyckats bra med din tippning ändå! Lycka till nästa gång och ha det så gott nu