lördag 22 februari 2020

Underbar lördag

Så var då sista deltävlingen avgjord, jag gjorde lite byten efter att ha sett alla framträdanden, men det blev inte till det bättre! Duetten var ju så bra med Ellen och Simon, de kom i alla fall till andra chansen, så jag får se dem i Eskilstuna nästa lördag. Härliga Nanne som hade en fantastisk bra schlagerlåt, eller hur Ama? Så synd att hon inte ens gick till andra chansen.


 Men det bästa ikväll var att få träffa mina nära och kära, sönerna ,flickvän och så systersonens födelsedag som vi firade.


Killarna och flickvännen kom lite tidigare så de kunde hjälpa mej med middagen, då jag var nyvaken efter nattens jobb. Maken jobbar ju ända till kl 19. Pizza stod på menyn, ett säkert kort.


..och en marängtårta till dessert.

Sen var vi laddade för melodifestivalen! 


Men vilket bidrag kommer vi att skicka till Rotterdam? Blir det Anna Bergendahl, Dotter eller kanske The Mamas?

6 kommentarer:

Ama de casa sa...

Vilken trevlig kombinerad firar- och schlagerkväll ni fick! :-)

Det ante mig att Nanne skulle åka, det gör ju alla gamla schlagerrävar... Synd! För det var den jag hejade mest på när jag hört låtarna, en riktigt härlig schlager :-)
Fast jag tyckte att Hanna och duetten var helt okej dom med. Kul att du får se duetten i finalen :-)

Måste nog titta nästa vecka igen. Titta efter dig, alltså :-D

Guldkryckan sa...

Förstod inte hur Nanne kunde åka ut, obegripligt om man frågar mig även om jag väl inte lyssnade så noga på låten om jag ska vara ärlig...men jag gillar hennes stil, det borde räckt för en finalplats bara det tycker jag ;)
Men så kan det gå ibland.

Ha det bäst nu då.

Mia Halvarsson sa...

Nu snackar vi lördagsmys a la grande, så härligt!! Jaaa du, vem skickar vi vidare till ESC....ingen aning! Må bäste men/kvinna vinna :) Hoppas du får en fin söndag nu :)

BP sa...

Lagade du pizzan själv? Då blir jag mäkta impad måste jag säga. Det gäller förresten tårtan också. Det syns då verkligen inte att du var nyvaken.
Jättefin dukning med dina fina tallrikar:-)

Såg bara snabbspolningen av Mellon och antog att Nannes schlagerdänga à la 1980/1990 skulle ryka. Nuförtiden är ju jurymedlemmarna aningen yngre än 50 plussare - tror jag i alla fall.

Synd att du ändrade ditt tips, annars hade du väl fått fem rätt av sju igen, eller?!

Ditte sa...

Vilken trevlig kväll med söner, flickvänner och systersonen. Vad gäller schlagern avstod jag. Men jag såg och hörde Nannes bidrag och gillade det. Men i övrigt, i mitt tycke, ett så trist program. Var är humorn och farten och artisterna? Inser ju att jag tillhör "antikrundan" men musik gillar jag faktiskt. Och dansar gärna.
ABBA minns man ju idag och de är kända världen över. Så jag tycker nog det var bättre förr. (Jodå, jag minns många fler Perelli, Körberg, Skifs, Loreen, Carola, Siwan, Pernilla och de hänger ju kvar än idag. Kanske inte av en slump?
Och ven vi skickar vidare? J,a kanske Anna Bergendahl. Men lite mer karisma där vore inte fel..För sjunga kan hon.
Kram och trevlig kväll.

Znogge sa...

Vilken härlig helg det blev och solen har ni fått se. Det är mer än vad vi kunnat skryta med. Ja, nästa helg vet vi vilka alla tävlande blir... I år tycker jag inte det har varit så många bidrag som imponerat.

Kram