måndag 3 februari 2020

Happy Monday

Orsakullan undrar : Måndag idag, hur ser du på måndagar?

För mej som jobbar obekväma arbetstider så spelar det ingen roll vilken dag i veckan det är. Ibland är jag ledig på måndagar, ibland så jobbar jag. Just denna måndag ska jag iväg och jobba i natt, men det känns helt okey efter en ledig vecka. Måndagar betyder också att jag ska köra mitt jympa-bas pass på F&S, det brukar vara kul!

...inte var det dumt att solen sken genom smutsiga fönster idag heller, och städdag på vår gata, så inga bilar på plats.

Njuter också av all blomprakt som jag fick i helgen!

10 kommentarer:

Ditte sa...

Så vackra blommor! Piggar upp och ger extra vårkänsla. Nej, om man jobbar skift eller är pensionär spelar ju dagarna ingen roll. Kan inte minnas att jag ogillat dem när jag jobbat. Men kanske för att jag haft ett jobb jag trivts med. Din arbetsfria vecka har gått snabbt men det har ju varit "viss fart".
Önskar dig en lugn natt och ett trevligt gympapass.
Kram

BP sa...

Jättekul att du är fast på temat "Glad måndag" du med. Skrattade här, då det är samma sak för dig som för mig med måndagar. Som pensionär spelar det liksom ingen större roll heller.
Men två dagar i följd med strålande sol, ja det kan jag verkligen glädja mig åt.
Å som du säger, det gäller att ignorera smutsiga fönster och "bråte" på golvet som solen avslöjar;-)
Jättefina buketter:-)

Geddfish ♥ sa...

Jag har ju lyckan att ha rena fönster att glo igenom på solen (fönsterputsarnas förtjänst).
Nej, måndagar är rätt sköna, tycker jag numera. Nu har du säkert haft ditt gympapass och är på jobbet. Ha det så bra! Kram

Mia Halvarsson sa...

Så fina blommor, dom kan du njuta av länge <3 Ser också att solen sken på dig idag, alltså bara det gör ju att livsandarna vaknar. Hoppas allt går bra på jobbet nu :)

Anki sa...

Måndagar har jag alltid gillat ... även på den tiden jag fortfarande jobbade. Ny vecka, ny månad eller nytt år ... gillar nystarter - som när man fick ett nytt ritblock som barn :)
Så vackra blommor du har att njuta av!
Ha en bra dag!
Kram

Anni sa...

Säger som du, vad veckodagarna heter spelar inte så stor roll, det är huruvida man jobbar eller ej som påverkar :-)
Vilka vackra rosor, tänk så glad man kan bli av färska blommor. Man borde nog unna sig det lite oftare. En gång hörde jag om en man som alltid gav sin fru blommor på fredagen, tänk att inte alla män förstår hur mycket det skulle upp skattas ... ;-)

Bra bokval hördu. Tungt, men otroligt bra.
Kram <3

Znogge sa...

När man jobbar skift måste det kännas helt annorlunda eftersom ledigheten kan vara vilken dag som helst. Det låter inte helt fel tycker jag. Så många härliga blommor att njuta av!

Kram

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Jag kan tänka mig att det blir speciellt så där när man jobbar oregelbundet. Jobbar ni nätter, kvällar, helger och dagar varvat? Eller är det något som är reglerat så vissa går dag/kväll och andra nätter? :) . Ditt jobb är ju alltid igång eller hur man ska säga :) .

Får mig att tänka på min mormor som fick fem barn, från 20 års ålder fram tills trettioett. Hon var förlossningsrädd och med andra barnet som var väldigt tätt i följd från min moster så kommer min mormor till förlossningen för att föda. Hon blir nekad inträde för "förlossningen har stängt på grund av städdag". Detta var 1951 ;), men min stackars mormor med förlossningsrädsla fick åka hem igen och föda i hemmet.

Nog för att det är överfulla avdelningar och stress i vården. Men man skickas inte hem på grund av städning i alla fall ;) .

dianasdrömmar sa...

Glitter tröjan är underbar kram

Ama de casa sa...

För mig är det inte heller nån större skillnad på veckans dagar, försöker göra alla dagar till glada dagar så gott det går :-)

Vilka fina blommor - förstår att du blir glad av dom :-D