torsdag 27 februari 2020

Ledig torsdag

Ledig torsdag och höll på att försova mig , hade en tid mitt på dagen hos min hudterapeut som skulle "fylla på" mina ögonbryn, men jag hann. Råkade sen gå in på Lindex i Sollentuna och blev ägare till lite nya klädesplagg, tänk så det kan gå!  Skönt med några lediga dagar och stundande Mello i Eskilstuna.
Skickade blommor idag till yngsta sonens flickvän som tillbringat en natt på sjukhus, vi hoppas på god bättring, fick en fin bild på blommorna.

7 kommentarer:

znogge sa...

Vilken bra ledig dag du har haft. Hoppas att sonens flickvän kryar på sig snabbt. En väldigt vacker bukett blev det i alla fall.

Kram

BP sa...

Ja, nu är det väl full fokus på Eskilstuna för dig och schlagerväninnan:-) Såg en trailer på tv alldeles nyss, och det verkar bli en "retro-look" också. Helt i din smak antar.
Så gulligt av dig att skicka en så fin bukett till sonens flickvän. Hoppas hon nu är bra igen, för det ser ut som om hon är hemma i alla fall.

Paula sa...

Mellon, jag gör så att på måndagar går jag in på svtplay o kollar låtarna, utan försnack, eftersnack, mellansnack.Får snabbt en uppfattning om vad jag tycker, sparar massor av tid! Ingen aning om andra-chansen, nog tycker jag personligen att man kunde dra ner på antalet låtar och deltävlingar, men ok, harmlöst är det ju.
Och alla har möjlighet att välja, är jag inte intresserad så väljer jag annat, tänk hur det var för x antal år sedan med två tvkanaler och inget mer... Trevlig helg!

dianasdrömmar sa...

Trevlig helg kram

Ama de casa sa...

Härligt med ledighet, nya kläder (när dom väl är inhandlade så är det inte alls dumt ;-) ) och stundande Schlager på plats! Ska spana efter dig på lördag :-)

Hoppas att sonens flickvän är på bättringsvägen, ser ut som hon inte är kvar på sjukhuset i alla fall.

Ha en fin dag!

Ami sa...

Så skönt med lite ledighet och dessutom impulsshopping....då brukar det bli bäst :)
Hoppas sonens flickvän snart är bra igen!
Kram

Ditte sa...

Förstår att du laddar inför Eskilstuna. Så bra med sovmorgon och du hann ju. Och att du råkade gå in på Lindex var ju bra.Och att de hade något du fastnade för.
Så vackra blommor du skickade och en så fin omtanke. Förstår att hon blev glad. Håller tummarna för att hon snart är piggare.
Kram