måndag 24 februari 2020

Glad Måndag

 Fick detta minne på facebook idag, för 8 år sedan föddes en prinsessa på vår avdelning, det var ett ståhej kan man säga. Igår fyllde Estelle 8 år. Tiden går fort.
Glad måndag idag som Carita uppfunnit, och ja, att få hem matvaror är en bekväm lyx som man blir glad av (ska prova mat.se nästa gång, ska vara billigare).

Nu ska här lagas middag innan det är dags att åka till F&S, för att sen snabbt fixa till sig innan det är dags för nattjobb igen.

Orsakullan undrar idag i sin februariutmaning:  Jag anser att sportlovet är…

...skönt för skolungdomar att vara lediga,och här i stan finns mycket för dem att göra. 
Minns att vi åkte till Sälen ett par gånger när killarna var små, så de fick lära sig åka skidor, det var länge sedan nu, men roligt är att de märker i vuxen ålder att de vågar ge sig ut i backarna, kanske tack vare skidskolan i Sälen!

7 kommentarer:

Znogge sa...

Spännande att prinsessan föddes hos er men så fort tiden har gått.
Vi har aldrig provat att beställa hem varor men visst verkar det smidigt och bra. Det gäller tydligen att vara prismedveten ändå förstår jag.

Sportlovet är härligt men något sportigt väder blev det inte för vår del tyvärr. Men det var självklart skönt att vara ledig ändå!

Kram

Geddfish ♥ sa...

Tänk, att jag kommer ihåg när du berättade om Estelles födelse!

Jag ser här hur de unga flickorna plockar matvaror i kassar på långa vagnar på Willys och på ICA och levererar ut till bilarna. Det är ju en annan typ än hemkörning.
Glad måndagskram!

Carita Liljendahl sa...

Oj så roligt att du är med i Glad måndag!
Och sådan kul idé med de där knappnålarna, om de står för födda bebisar, killar och tjejer?
Och att Estelle föddes hos er! KUL!

Ditte sa...

Ja, tiden går fort! Och jag minns ju att Estelle föddes på KS. Gamla KS. Kul med knappnålarna.
Skönt med hemleverans av maten. Spar ju en hel del tid. Kul att sedan få höra vad du tycker om mat.se
Vi har ju ganska gott o tid så det fungerar bra att besöka butiken.Här har även ICA och HK hemkörningar och det är ju toppen den dag man inte kan handla själv.
Önskar dig en lugn natt och en bra måndag.
kram

BP sa...

Måste "ha hängt här" på din blogg redan då, när Estelle föddes alltså. För jag minns att du bloggade om den kungliga födseln. Kul påminnelse, för en sådan förlossning är man ju inte med varje dag.

Sju matkassar! WOW! Äter ni så mycket, eller innehåller kassarna även annat än livsmedel. Ser en blå flaska som inte ser ut att vara mat.

Är ju glad att det inte finns snö i Stockholm (än), men jag kan tänka mig att skolungdomarna som inte åker norröver gärna hade velat åka skidor här. I Täby hänger det horder av ungdomar i centrum istället.

Anki sa...

Ett trevligt minne såklart - åren går fort!
praktiskt att få hem maten - tyvärr funkar det inte här.
kul att du också är med i Glad måndag!
Hoppas natten varit bra - sov gott!
Kram

Ama de casa sa...

Vilket roligt minne som dök upp :-)

Här har vi precis kommit så långt att vi köpt en "dramaten" för att slippa bära hem kassarna. Känns som vi är långt borta från att beställa på nätet ;-)

Just nu tycker jag inte om skidbackar alls. Får se om det går över...