tisdag 4 februari 2020

Tisdagslycka

Orsakullan undrar i sin februariutmaning : Vilket var ditt senaste inköp?

Förutom att man handlar mat var och varannan dag, eller som ikväll när vi var ut på restaurang, så var mitt senaste inköp denna glittriga tröja (på rea) som får följa med till Andra chansen i Eskilstuna om några veckor.


 Ikväll hade vi bokat bord på Restaurang Esperia för att få träffa vår yngsta son som inte kunde komma i lördags, det var sååå mysigt att ses, och den grekiska maten smakade mums!  Jag åt min favvo lammfärsbiffar.

På vägen hem så stannade vi till på puben Half way inn, en mycket trevlig tisdagskväll är till ända, och jag är väldigt glad att jag bara jobbade en singelnatt, för den var fruktansvärd på jobbet!

6 kommentarer:

Znogge sa...

Vilken härlig kväll ni fick och den snygga tröjan är verkligen som gjord för dig. Däremot lät arbetsnatten mindre rolig...

Kram

Ama de casa sa...

Glittertröjan är ju helt suverän! :-)

Usch och fy för en sån hemskenatt... Skönt att du fick vara ledig igen efter den!

Och vilken trevlig ledighet sen också - härligt :-)

Ditte sa...

Vilken trevlig kväll på Esperia med sonen. Hit har jag ännu inte kommit men det ska bli av.
"Half way" har jag dock besökt.
Så snygg du är i ditt nyförvärv! Och visst passar den perfekt till !Andra chansen". Ja, den passar lite varstans tycker jag.
Skönt att du inte nu skulle jobba tisdag natt.
Kram

Liv sa...

Vilken glammig dag du har haft! Superfin tröja, verkligen. Mitt senaste inköp var en one piece till dottern, man får snällt vänta med nya kläder till sig själv haha.

BP sa...

Tröjan är ju såååååå du, men köpte du inte en liknande tröja alldeles nyligen. Min barbershopkompis Yvonne hade älskat ditt senaste inköp kan jag säga.

Esperia på Söder borde vara ett hett tips för Ditte som ju bor där.

Den succékvällen var du väl värd efter ytterligare en hemsk natt på ditt jobb. Hoppas du är ledig idag också!

Mia Halvarsson sa...

Underbar kväll, det förstår jag :) och tröjan är superfin, den kommer att passa perfekt i Eskilstuna. Hoppas den syns väl i vimlet så jag kan se dig :D Ha det fint nu