torsdag 20 februari 2020

Teamträningsdags

Så var det dags igen för ett teamträningstillfälle. Här förbereder vi oss lite, vår läkare visar lite positioner...

...som man kan använda under en sugklockeförlossning, mellan dragningarna!
En vecka med många "dagpass", i morgon får jag äntligen sova utan att ha en klocka på ringning, för då stundar ett nattpass!

Orsakullan undrar i sin februariutmaning idag : Ikeamöbler som ska monteras ihop får mig att…
alltid lämna över det till min man, han fixar det galant!

10 kommentarer:

Ditte sa...

Mycket som ni ska kunna och sedan tillämpa. Och en del "kursande" har det ju blivit denna vecka för dig. Och många mornar. Hoppas du kan sova länge i morgon och att nattsömnen blir god.
Kram

znogge sa...

Så skönt för dig att sova ut i morgon men det behövs så klart med tanke på att ett nattpass väntar. Är det inte svårt att ställa om?

Kram

BP sa...

Ja inte har du varit "ledig" den här veckan och kunnat vila upp dig direkt. Lika bra att passa på imorgon och inte gå upp förrän klockan "mitt-på-dagen". Så du missar återigen en deltävling av Mellon.

Precis som du lämnar jag över montering av möbler till min man som kan läsa ritningar, vilket jag inte klarar av. Har man tummen mitt i handen så har man;-)

BP sa...

Grodlåren finns hos Picard. Vet inte om du har en Picard på MoS, för jag är säker på att du skulle älska den mataffären.

Anki sa...

Träning ger färdighet, sägs det ... många kurser för dig just nu.
På tal om sugklockor ... https://www.folkbladet.se/nyheter/finspang/ella-93-vill-fa-bort-aggskallebyn-om6460272.aspx - Det här är barnmorskan som förlöste min äldste son 1975 :)
Ha en fin dag - hoppas du fått sova ut idag!
Kram

Ama de casa sa...

Man ska tydligen vara rätt vig för att föda barn ifall det behövs en sugklocka ;-)

Jag lämnar också över sån där montering av Ikea-möbler till min man, bistår eventuellt med lite handräckning och glada tillrop :-) En himla tur att vi inte har några såna grejer som behöver monteras just nu, det finns ju gränser för hur mycket grejer som ska tillföras i min befattningsbeskrivning ;-)

Hoppas att du har sovit gott!

Ami sa...

Det är tur att ni finns till för alla blivande mammor som måste föda på olika vis!
Skönt att du ska få sova ut!

Mia Halvarsson sa...

Oj vad du har jobbat i veckan! Och mer blir det....ser jag. Tur att du kan lämna över monteringen av IKEA-möbler till mannen :D
Ha det så gott nu!

Guldkryckan sa...

Bra med träning där som på så många andra ställen antar jag.
Hos oss i skolan har vi inte ens haft en brandövning på flera år...vid brandlarm kämpar vi som minns våra instruktioner för ändamålet för att göra som vi lärt men när hälften av personalen inte haft nån riktig övning eller fått instruktioner så blir det som det blir.
Fast ungarna kommer ju ut ändå, inga problem med det, det är bara de där detaljerna som saknas om vart man ska gå...jaja...jag är väl bara petig och gnällig ;)

Ha det bäst nu.

Unknown sa...

Did you realize there is a 12 word phrase you can say to your man... that will trigger deep emotions of love and instinctual appeal to you buried inside his heart?

That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's instinct to love, cherish and care for you with his entire heart...

12 Words That Fuel A Man's Desire Instinct

This instinct is so built-in to a man's mind that it will make him try harder than before to build your relationship stronger.

Matter of fact, fueling this powerful instinct is absolutely binding to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of these "Secret Signals"...

...You will soon notice him open his soul and heart for you in a way he haven't expressed before and he will identify you as the one and only woman in the universe who has ever truly understood him.