onsdag 20 januari 2021

En bra dag för bilskjuts...

Försökte få Molly att titta på möss och fåglar när jag testade mitt IW-pass inför kvällen...

 ...gick sådär, hon var mer intresserad av vad jag höll på med och ville leka med mina papper!

Maken har fått ett galet nytt schema där han bl.a nu gör 7 kvällspass på raken, börjar vid 15 tiden på em och jobbar till midnatt. I detta väder, snöblandat regn ( hade ju inte tillgång till bilen idag) hade jag ingen lust att åka pendeltåg och sen stå och vänta på en buss till Friskis&Svettis, så jag tog helt enkelt en taxi med Bolt, som just nu hade lite rabatt på sina resor också. Gick smidigt och bra.

Efter IW-passet så stod jag i snålblåsten och den piskande nederbörden och väntade på bussen till Sollentuna när en bil vände och och plockade upp mej. Det var två av mina motionärer som bestämt ville skjutsa hem mej till Solna, fastän de själva bor i Sollentuna, och de insisterade...fast jag bestämt sa att jag var tacksam för skjuts till pendeltågsstationen. De körde mej ända hem, vilka fina motionärer, eller hur?! Jag blev så tacksam! Han som körde ser ni en artikel om här, han vet ,som vi alla vet, att motion är bra för hälsan, borde egentligen ha ett snack med honom angående kolesterol som han är expert på, och numera professor sen ett par år tillbaka.

Orsakullan undrar idag : 20. När pandemin är över vill jag…RESA!

6 kommentarer:

Ditte sa...

Verkligen ett tufft schema som maken fått. Och knepigt för dig att inte ha tillgång till bil i detta trista väder. Jag har ännu aldrig testat vare sig Bolt, Über eller annat liknande bolag. Men varför inte? Vill dock inte lämna mina kortuppgifter så kanske faller det då.
Så vänligt och omtänksamt att ett par motionärer stannar och plockar upp dig. Klart att du är uppskattad! Det vet jag och detta var ju ett fint sätt att visa uppskattning på.
Läste artikeln nu. Intressant!
Och du! Att resa vore himla trevligt.
Kram

BP sa...

Som alltid - jag faller pladask för Mollys blick och hennes vackra ögon. Föreslår att du tar med henne till F&S nästan gång;-)

Så gulligt av paret att förbarma sig över dig och skjutsa dig hela vägen hem, och att det sedan var en "Kändis" som satt bakom ratten är ju bara en bonus. WOW!

Tycker du är mera än värd den tjänsten. Du har ju "underhållit" gänget i minst en timme och tagit dig till Sollentuna i busvädret.

Här är det förresten inget snöblandat regn, här snöar det för fullt just nu, men det ska ju regna bort imorgon - förhoppningsvis.

Vilket galet schema för din stackars man. Det verkar vara slut på permitteringen ser det ut som. Men han har i alla fall sovmorgon i sju dagar;-)

Ama de casa sa...

Men oj vilket tufft schema! Det låter lite som det kan bli som i den där sången "Jag är ute när gumman min är inne" hos er ett tag...

Verkligen gulligt av dom att ge dig skjuts i fulvädret. Guldstjärna till dom och även till dig som tar dig dit för att motionera dina motionärer i ur och skur :-)

Geddfish ♥ sa...

Det låter tufft hemma hos er!
Jag har aldrig hört talas om Bolt. Är det istf taxi eller?
Klart att matte var roligare att titta på, sa söta Molly.
Gulligt av dina motionärer att köra hem dig efter ditt pass!
Kram

Annika sa...

TUFFT schema för din man. Jobbigt.
Men så snällt av dina motionärer att köra dig hem. Jättegulligt och rart.
Ert väder nu är väl sämsta tänkbara med enorm frys och ruggighetsfaktor.
Bättre med minusgrader och snö än slask och tö.
Kramar!!

Znogge sa...

Det var verkligen inget nådigt schema som din make har fått. Hoppas det inte ska se ut så hela tiden. Smart av dig att ta en taxi och så smidigt att dina motionärer körde dig hem.

Kram