tisdag 5 januari 2021

Spännande paket

Måste förtydliga vår julklapp från sjukhusdirektören som vi fick välja, vi har inte fått någon julklapp av landstinget sen de slutade att ge oss den lilla fickalmanackan för många herrans år sen, så det var verkligen upplyftande med denna gåva i år.   Igår kväll när jag kom till jobbet så låg det massor av paket på en stor vagn, så klart tog jag ett paket.
Fundersamma blev vi, och trodde förstås att det var en julklapp från ledningen, vi öppnade brevet och blev ännu mer fundersamma, vem är Sven Hagströmer? Vi hann aldrig kolla upp det , för vi blev inslängda på en full avdelning, så vi hade fullt upp under natten. Vid 03 tiden så tog jag en smörgås och fick en "rast" på 10 minuter innan telefonen började ringa igen. Behövde "bara" hänvisa en kvinna i natt till ett annat sjukhus.

 När jag kom hem i morse så visade jag min man detta , och han blev så förvånad att jag INTE kände till Sven Hagströmer!  Kanske hör det till allmänbildningen?  Vet ni vem det är? Här kan ni läsa om honom. Väldigt trevligt att få en julklapp från honom var det i alla fall!

Nu stundar ännu en natt på jobbet....kan inte påstå att jag längtar dit...

Orsakullan undrar idag : 5. Hälsan brukar stå i fokus i januari, hur är det med hälsan?

Jotack bra, ska bli skönt att komma igång med träningen på F&S igen, och är tacksam för var dag som man är frisk.

8 kommentarer:

Geddfish ♥ sa...

En spännande otippad julklapp! Jag har för mig att bibblan haft en utställning som heter som bokens titel.
Jajjemen, kvinnor kan!
Kram!

znogge sa...

Så roligt med en oväntad julklapp som ni verkligen är värda.

Kram

Ditte sa...

Vad roligt med den uppskattningen. Det är ni så väl värda. Jag hade hört talas om namnet och visst att varit inkopplad i en del sociala projekt. nu har jag läst på mer.
Önskar dig en ok. natt. För lugn kanske den inte direkt blir.
Kram

Paula sa...

Härligt med uppskattning, det kan ni inte få för mycket av! Nej, jag kände inte till den gubben alls! Men så är det, det finns så många doldisar som gör både det ena och det andra. Boken däremot, jag undrar om jag inte har läst den, i alla fall bläddrat i den.
Jag har "sparat" några bra youtube-videor med bra övningar för mig, nu är problemet att mitt lilla vardagsrum är helt överbelamrat och jag får inte plats att flaxa med armar och ben, än mindre lägga mig ner på golvet...suck, vet att om jag måste ommöblera rummet till varje kortare pass, ja då blir det liksom aldrig av...
Kram

BP sa...

Förtydligandet om gårdagens fina julklapp var aningen nedslående måste jag säga. Mycket nedslående om jag ska vara ärlig. Behövs det en pandemi för att uppskatta personalens insats på NKS???!!! Uppenbarligen...

Sven Hagströmer - du och jag verkar befinna oss på samma nivå vad gäller allmänbildning. Hade heller aldrig hört talas om honom - ooooops! Gissar att vi borde skämmas en aning. Åt andra sidan har vi specialkunskaper - du har Mellon och ESC och jag har fotboll;-)

Men hatten av för Sven! Vilken fin present och så fint tack till vårdpersonalen. Som sagt, det behövdes uppenbarligen en pandemi för att några skulle uppskatta det ni gör.

Önskar dig en ny dräglig natt!

Ama de casa sa...

Vilken fin present! Ni är verkligen värda all uppskattning ni kan få! Men vem Sven var hade inte jag nån som helst koll på. Ooops...

Hoppas natten har varit bra!

Annika sa...

Trevligt med julklapp- Säger som övriga här, ni KAN inte får för mkt uppskattning!!
Nej, jag hade inte aning om vem Sven var heller. Men gillar boken och skulle gärna äga den jag också.
Hoppas att natten varit lugn och bra.
Kramar!

Guldkryckan sa...

Hagströmer?
Hade inte heller jag hört talas om, pilot hade han visst varit läste jag men han var inte så bra på det tydligen ;)
Har ingen koll på sådana människor även om man kanske borde men han verkar vara en bra "gubbe".
Fint med en liten present även om det krävdes en pandemi.

Tillönskar dig ett fint arbetspass/ Ta hand om dig.