torsdag 14 januari 2021

Tråktorsdag


 Lite bär och yoghurt piggar upp efter storhandling på ICA Maxi, där man fick dra kundvagnen i tung snömodd. Sen städning på schemat. Hänger alltså på temat "tråktorsdag" som KajsaLisa håller i. 


...och Molly sover gott hos mej.

Orsakullan undrar idag : 14. Vad behöver du rensa bort?

Massor, i garderoben och i källaren, mest kläder tror jag!

8 kommentarer:

BP sa...

Åhhh så nyttig din frukost såg ut. Önskade jag skulle gå i dna fotspår, men det gör jag ju inte. Du vet - Nespresso och Brämhults är det som gäller hos mig. Inte bra, jag vet;-)


Hur länge ska Molly ha på dumstruten? Men hon verkar trivas på dina ben:-)

PS. Rensning - jo, gamla papper är det mest i mitt fall. Kläder som jag inte haft på mig på två år brukar jag skänka bort. Men inte i det här vädret;-) Vår källare har vi ju hyrt ut till två grannar - utan betalning. Där finns inte en grej som behöver rensas från vår sida. Men grannarna borde nog fundera på en rensningsrunda;-) DS.

Znogge sa...

Bär och yoghurt äter jag ofta till frukost. Däremot så slapp jag att dra någon kundvagn för här levererades maten direkt hem. Smidigt och bra som vanligt.

Vi rensar ut med jämna mellanrum vilket är skönt men ändå samlas det nya saker. Minst sagt skumt...

Kram och god fredag!

Ditte sa...

Ingen "hit" att dra en kundvagn i snömodd så lite uppiggande efteråt höjde säkert humöret. Och Molly verkar trivas fint i ditt knä. Troligen mycket ömsesidigt.
Kram

Ama de casa sa...

Frukosten såg inte ett dugg tråkig ut, men du är ju nybörjare med tråktorsdagen ;-)
Men städning och snömodd är bra tråkiga båda grejerna så där räddade du upp det hela :-D

Vi rensade upp det mesta när vi satt i karantän i sju veckor. Har inte hunnit samla på oss så mycket grejer efter det :-)

Ami sa...

Din frukost såg jättegod ut. Jag brukar rensa ut lite nu och då, men jag har en förmåga att fylla på lika fort igen!
Kram

Guldkryckan sa...

Stackars Molly, men hon såg ju ut att trivas trots allt.
Städning är ju mindre kul, tråkigt oavsett dag på veckan ju.

Den måltiden såg ju smarrig ut minst sagt, skriver jag och sneglar på min torra ostmacka bredvid datorn och suckar av avundsjuka ;)

Ha det bäst nu.

Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! sa...

Det där med resning är jobbigt, men väl värt. Har hon steriliserats? Ska gå och kika vad som står tidigare men ser ut som det kanske är det :) . Väldigt bra om man inte ska ha kattungar :) .

KajsaLisa sa...

Kändes som du fick in den rätta diskbänksrealismen i temat, snömodd och kundvagnar är inte kul. Men roligt att du hängde på.